Koophuis van de week: C Raaijmakerslaan 27 Oudenbosch

Foto: Funda / Van Meer Makelaars B.V.

Een ruime twee onder één kap woning met aangebouwde garage en een mooie voor- en achtertuin. De woning ligt in woonwijk Velletri aan een plantsoen met vijver op een vooral voor kinderen leuke locatie.

Scholen, winkels en openbaar vervoer zijn voorzieningen, die allemaal vlakbij zijn. Kortom een mooie woning op een mooie locatie.

Oudenbosch is gunstig gelegen en goed bereikbaar, ook via openbaar vervoer. Er zijn vele voorzieningen op het gebied van onderwijs, sport, cultuur, toerisme en recreatie. Dit in combinatie met een groene omgeving van bossen en polders, zorgt voor een prima plek om te wonen.

Begane grond

Entree, hal waarin meterkast, toilet en trap naar de eerste verdieping.
De woonkamer is bijzonder licht en sfeervol door de grote raampartijen en de erker aan de voorzijde. Het zitgedeelte is aan de voorzijde gesitueerd, het eetgedeelte aan de achterzijde, naast de keuken, met openslaande deuren naar terras en tuin.
De keuken is voorzien van een complete inrichting met koelkast, afzuigkap, kookplaat, oven, magnetron en vaatwasser.
De praktische bijkeuken is voorzien van aansluitingen voor de wasapparatuur, een deur naar de garage en een deur naar de tuin.
De garage is ook volledig geïsoleerd en voorzien van een garagedeur met loopdeur.

Eerste verdieping

Ruime overloop waarop trap naar de tweede verdieping, airconditioning en toegang tot de slaapvertrekken, de badkamer en het aparte tweede toilet.
De grote ouderslaapkamer is gesitueerd aan de voorzijde van de woning.
De badkamer is voorzien van een ligbad, aparte douche en wastafel. Alles in een lichte kleurstelling.
Aan de achterzijde zijn twee goede kinderslaapkamers.

Tweede verdieping

Grote open ruimte met dakkapel, waarop de opstelplaats combiketel en mechanische ventilatie. Een prima ruimte als thuiswerkplek of hobbyruimte.
De vierde slaapkamer is eveneens een grote slaapkamer, met dakvenster en bergruimte in de schuine dakkanten.

Tuin

De woning heeft een keurig aangelegde tuin. Aan de voorzijde een oprit met ruimte voor meerdere auto’s en een siertuin. De achtertuin ligt op het zuidwesten en is vrij gelegen. Verder voorzien van plantenborders, gazon en terras.
Een overdekt terras met daarnaast een berging is gelegen achter in de tuin, waardoor mogelijkheden om zowel in als uit de zon te vertoeven.

Meer informatie: 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen