Huis van de week: Br Christofoorlaan 10 Oudenbosch

Foto: Funda / MD Makelaars en Taxateurs

Aan een brede groenstrook op een rustige en kindvriendelijke locatie in woonwijk Velletri treft u deze ruim opgezette en keurig onderhouden eindwoning met onder andere 4 slaapkamers. Voorzieningen zoals sport, recreatie, winkels, scholen, horeca en NS station zijn in de nabijheid gelegen.

Indeling – Begane grond:

Hal/ entree met meterkast, toilet en vaste trapopgang naar de eerste verdieping.
De ruim opgezette doorzon woonkamer heeft een vrij uitzicht over de aan de voorzijde gelegen groenstrook, waardoor er geen inkijk is van de overburen.
In de semi open keuken staat een keurige opstelling bestaande uit diverse boven- en onderkasten en de nodige apparatuur. De trapkast is ideaal voor de provisie. Vanuit de keuken is middels een loopdeur de achtertuin te bereiken.

Eerste verdieping:
Overloop met vaste trapopgang naar de tweede verdieping.
3 Volwaardige en keurig afgewerkte slaapkamers. De aan de voorzijde gelegen slaapkamer heeft de beschikking over een balkon.
De in lichte kleurstelling betegelde badkamer is voorzien van een grote douchehoek, hangtoilet en wastafel.

Tweede verdieping:
Op de tweede verdieping bevindt zich naast de separate CV ruimte en bergruimte een 4e slaapkamer. Een groot kunststof dakraam zorgt hier voor licht en lucht

Tuin:
Keurig aangelegde voortuin.
De onderhoudsvriendelijke achtertuin met achterom is eveneens keurig aangelegd middels een terras, borders en een vrijstaande stenen berging.

Locatie
Het object is in woonwijk “Velletri” gesitueerd. Velen omschrijven dit als een rustige en gewilde woonomgeving. Kinderen kunnen hier veilig op straat spelen. De speelse, groene en ruime opzet geven het geheel een aangename uitstraling. Het op fietsafstand gelegen centrum biedt u de dagelijkse benodigdheden alsmede horeca. Het geheel herontwikkelde havengebied is een fraai middelpunt. Basis- en voortgezet onderwijs treft u tevens nabij. De in- en uitvalswegen brengen u snel naar omringende steden. Het NS station en de dagelijkse boodschappen liggen op loop-/ fietsafstand. In het groene bosgebied van het nabij gelegen “Pagnevaart”, kunt u heerlijk genieten van de rust en de natuur.

Meer informatie: 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen