Huis van de week: Eikenlaan 14 Oudenbosch

Foto: Funda / MD Makelaars en Taxateurs

Deze vrijstaande en uitgebouwde woning mét garage is werkelijk een totaal verzorgd plaatje! Het fijne, privacy biedende perceel van zo’n 600 m² (!) biedt volop zon en rust.

De woning heeft een strakke, eigentijdse afwerking en is goed onderhouden. Met zo’n 150 m² woonoppervlakte kom je geen ruimte tekort en zijn praktische elementen maken het een erg fijne, gezellige woning!

Indeling:
Begane grond:
Een mooi woonprogramma; Een hele fijne keuken, perfecte woonkamer en veel praktische elementen. Bij de entree komt de verzorgde indruk je direct tegemoet. Hoogwaardige, goed gebruikte materialen! In de hal bevindt zich tevens de trapopgang, meterkast en toilet. In de T-vormige woonkamer heb je hele leuke plekken; relaxen, werken of een kids-hoek. Met zo’n 56 m² aan ruimte, kom je niets tekort! De semi-open keuken is compleet, modern en tijdloos. Met onder andere een kookeiland met gezellige barkrukken tot aan openslaande tuindeuren. Vanuit de keuken is een bijkeuken toegankelijk; Waarna ook de inpandige garage bereikbaar is. Hier bevinden zich de aansluitingen voor de wasapparatuur.

1e verdieping:
Deze verdieping is ingedeeld met een overloop, badkamer en 3 slaapkamers. De badkamer (2021) is ingericht met een vrijstaand ligbad, inloopdouche, toilet en een fraai meubel met 2 waskommen. De afwerking van de badkamer is hoogwaardig, mooie materialen en ingebouwde kranen zijn gebruikt.

2e verdieping:
Deze verdieping is bereikbaar middels een vlizotrap en biedt volop bergruimte.

Buiten:
Ook de verzorging gaat in de tuin door! De voortuin kent een keurige en onderhoudsvriendelijke aanleg. Hier kun je met gemak 2 auto’s parkeren. De achtertuin, gelegen op het westen, kent tevens een fraaie en groene aanleg; Een fijn zitgedeelte bij de woning, een lounge-hoek mét overkapping en uiteraard perfecte privacy!

Algemeen:
Deze prachtige woning is gebouwd in 1957 en is gelegen op een perceel van 600 m². De woning biedt ca. 147 m² woonoppervlakte en heeft een inhoud van ca. 715 m³. Medio 2000 is er een aanbouw gerealiseerd; Deze aanbouw is volledig geïsoleerd. In 2020 is deze aanbouw gemoderniseerd. De woning met garage is traditioneel gebouwd met betonnen begane grondvloer en houten verdiepingsvloeren. De woning is voorzien van deels kunststof kozijnen en deels houten kozijnen en volledig voorzien van dubbele beglazing. Het dak van de woning is deels na-geïsoleerd. In 2018/2021 is het buitenschilderwerk uitgevoerd. In 2020 is de meterkast vernieuwd en uitgebreid t.b.v. een laadpaal. De verwarming en warm water (boiler in keuken) geschiedt middels een HR cv combi-ketel (Nefit, 2018). De begane grond vloer is tevens voorzien van vloerverwarming. Energielabel E.

Meer Informatie:

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen