Huis van de week: Anna Melortlaan 19 Oudenbosch

Foto: Funda / Van Meer Makelaars B.V.

Een uitgebouwde hoekwoning met terrasoverkapping en tuin op het noordwesten. Gelegen in woonwijk Velletri met aan de voorzijde uitzicht op een park. Verder zijn scholen winkels en openbaar vervoer vlakbij.

De Anna Melortlaan is een rustige straat, die uitloopt op het park en aan de andere zijde op het nieuwe waterplein en op basisschool de Klinkert met een speelveld. Voor kinderen een hele leuke woonlocatie. De woning is smaakvol ingericht en afgewerkt met mooie materialen.

Oudenbosch is gunstig gelegen en goed bereikbaar, ook via openbaar vervoer. Er zijn vele voorzieningen op het gebied van onderwijs, sport, cultuur, toerisme en recreatie. Dit in combinatie met een groene omgeving van bossen en polders, zorgt voor een prima plek om te wonen.

Begane grond

Entree, hal waarin de meterkast, een vaste kast, betegeld toilet met fonteintje, trap naar de eerste verdieping en toegang tot de woonkamer.

De woonkamer is een lichte, prettige leefruimte met een schuifpui naar de terrasoverkapping. Aan de voorzijde het zitgedeelte met zicht op het park.
Het eetgedeelte is aan de achterzijde, praktisch gelegen naast de keuken.
De woonkamer wordt als het ware verlengd met de overkapping, een sfeervol buitenverblijf.

De open keuken (2016) is voorzien van een complete inrichting met afzuigkap, gaskookplaat, koelkast en combimagnetron. In het kookeiland een spoelbak, de vaatwasser en eetgelegenheid.

In de bijkeuken de aansluitingen voor de wasapparatuur en de achterdeur.

De gehele begane grond is voorzien van een plavuizen vloer met vloerverwarming als hoofdverwarming en stucwerk wand- en plafondafwerking.

Eerste verdieping

Overloop waarop een vaste kast en de trap naar de tweede verdieping.
De badkamer is nieuw (2020) en luxe ingericht en afgewerkt met 2 wastafels in een meubel, douche en tweede toilet. De foto’s spreken hier voor zich.
De ouderslaapkamer is gesitueerd aan de voorzijde en beschikt over 2 vaste kasten.
Ook de slaapkamer aan de achterzijde heeft 2 vaste kasten.
De derde slaapkamer is een kleinere slaapkamer.

Tweede verdieping

Overloop met dakvenster, waarop de opstelplaats voor de combiketel (2011).
De slaapkamer op deze verdieping beschikt over een dakkapel en bergruimte in de schuine dakkanten.

Bijgebouwen

Op de achterzijde van het perceel is de berging met overkapping gelegen. Deze is voorzien van elektra.

Tuin

De voortuin is onderhoudsvriendelijk aangelegd met sierbestrating en omheind met een houten hek.
De achtertuin is gelegen op het noordwesten, omheind met een houten schutting en aangelegd met sierbestrating, gazon en plantenborders. Tezamen met de overkapping, een heerlijke plek om te vertoeven.

Algemeen

De woning is indertijd traditioneel gebouwd en geïsoleerd volgens de toen geldende normen. De afgelopen jaren is de woning gemoderniseerd en afgewerkt en ingericht op een smaakvolle wijze. Een woning, waar men zich direct thuis voelt.

Meer informatie:

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen