Koophuis van de week: De Meren 17 Oudenbosch

Foto: Funda / MD Makelaars en Taxateurs

Starters en klussers opgelet! Dit is je kans om van deze 2/1 woning jouw droomwoning te maken! Deze nette woning heeft o.a. een royale, nagenoeg op het zuiden gelegen zonnige tuin, met een vrijstaande garage met eigen oprit en carport! Goed onderhouden en naar eigen smaak en ideeën af te werken.

Indeling:
Begane grond:
Hier tref je de entree met meterkast en toilet, tuingerichte woonkamer aan de achterzijde, dichte keuken aan de voorzijde. Door de grote raampartijen en loopdeur in de achtergevel komt er de nodige natuurlijke lichtinval binnen en is er een aangenaam tuincontact.

1e verdieping:
Deze verdieping heeft een vaste trap naar de tweede verdieping en is ingedeeld met 3 slaapkamers, waarvan 1 met wastafel en een badkamer met wastafel, douche en toilet.

2e verdieping:
Thans in gebruik als bergzolder. Echter indien gewenst met een kleine aanpassing de mogelijkheid tot het creëren van een 4e slaapkamer.

Buiten:
De privacy biedende achtertuin is nagenoeg op het zuiden gelegen, wat je de nodige zonuren zal bezorgen. Achterin de tuin tref je de vrijstaande garage met eigen oprit en carport.
De vrijstaande garage heeft ook een carport. Dus altijd parkeerplaats en nooit krabben!

Algemeen:
De woning is gebouwd in 1987 op een perceel van 240 m². De woonoppervlakte bedraagt ca. 124 m² en de inhoud ca. 314m².
De basis van de woning, alsmede het onderhoud is goed, doch is het niet ondenkbaar dat men rekening dient te houden met enige modernisering. Dit maakt het een ideale kans om de woning geheel naar eigen smaak en ideeën af te werken om zo je droomwoning te creëren.

Locatie:
Het object is gelegen in een kindvriendelijke woonwijk. Het dorp beschikt over vele voorzieningen voor de dagelijkse benodigdheden, welke zich op korte afstand bevinden. Te denken aan winkels, horeca, sport en recreatie, alsmede basis- en voortgezet onderwijs.
De in- en uitvalswegen brengen je snel naar omringende steden zoals Roosendaal en Breda. Het NS station ligt op loop-/ fietsafstand. In het groene bosgebied van het nabij gelegen “Pagnevaart”, kun je heerlijk genieten van de rust en de natuur.

Meer informatie:

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen