THE HORROR ZONE in Bosschenhoofd

Foto: Pexels

Van vrijdag 10 tot en met zaterdag 25 november wordt je als gewaardeerde bezoeker met open armen verwelkomd op de jaarlijkse County Fair van Huckabay. Deze unieke en onvergetelijke ervaring vindt plaats gedurende drie weekenden vol opwinding en vertier.

Op elke vrijdag- en zaterdagavond, tussen 19:00 en 23:00, kun je jezelf onderdompelen in de betoverende wereld van de kermisattracties en kleurrijke personages die de County Fair met zich meebrengt. Het voelt alsof je een stap hebt gezet in een klassieke Amerikaanse County Fair, recht hier bij ons in Nederland.

The Funfair of Fear, ons kroonjuweel, is te vinden op het uitgestrekte terrein van Maple Farm, dat verscholen ligt in het pittoreske Bosschenhoofd. Het exacte adres waar je naartoe kunt navigeren is Roosendaalsebaan 4, 4744 SM Bosschenhoofd. De locatie is met zorg gekozen om een ideale omgeving te bieden voor een onvergetelijk avontuur.

Het is belangrijk op te merken dat we een adviesleeftijd van 16 jaar hanteren om deel te nemen aan onze spannende attracties. Oliver’s Funhouse, een van onze meest intrigerende en uitdagende ervaringen, is exclusief toegankelijk voor bezoekers van 16 jaar en ouder.

Dit is je kans om deel uit te maken van een opwindend en betoverend evenement dat je nog lang zult herinneren. Reserveer de data in je agenda en zorg ervoor dat je Huckabay’s County Fair niet mist! We kijken er naar uit om je te verwelkomen en samen met jou een buitengewone tijd te beleven. Tot ziens op de Fair!

Wens je vooraf een hapje te eten in de buurt of blijf je liever wat langer? Bekijk dan de diner– en overnachtingsmogelijkheden.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen