Asieldier van de week: Poes Lore

Lore is een poesje, geschat op een jaar of 3 oud (+/- 2020). Half april is deze knappe dame al als vondeling de opvang binnengekomen en voor de oplettende volger, Lore heeft inderdaad al eerder bij de te adopteren poezen op de website gestaan. Haar filmpje dateert ook van mei.

Hoewel het in het begin totaal nog niet zichtbaar was, moet ze net voor binnenkomst nog ergens een heer zijn tegengekomen, want na een aantal weken bij ons bleek Lore namelijk drachtig. Half juni is ze bevallen van 3 mooie kittens en na enkele dagen heeft ze ook nog een pleegkitten aangenomen. Nu de kraamtijd erop zit, is Lore dus weer opnieuw op zoek naar een fijn thuis. Vriendelijk, super lief, vrolijk en sociaal zijn zomaar een paar woorden die haar karakter omschrijven. Lore heeft heel graag aandacht en vindt het heerlijk om aangehaald te worden en knuffeltjes te krijgen. Ze zoekt veel contact, maar wanneer je er niet bent weet ze zichzelf ook prima te vermaken. Vaak is dit al luierend op een krabpaal, maar regelmatig is Lore ook even buiten te vinden. Spelen is niet zo aan haar besteed, maar voor wat lekkers komt ze graag overeind. Omgang met haar soortgenootjes verloopt eigenlijk prima, ze zoekt ze niet op, maar kan ze goed om zich heen verdragen. Of dit met honden ook zal zijn, kunnen we helaas niet voorspellen. Omdat Lore toch vrij veel en graag buiten is, denken wij niet dat ze goed zal kunnen aarden op een appartement zonder de mogelijkheid naar buiten te kunnen…

Kortom, een erg leuk poesje op zoek naar een minstens zo leuk baasje, die echt niet de hele dag thuis hoeft te zijn, maar wel voldoende tijd heeft deze lieverd regelmatig te voorzien van de nodige kroeltjes en kusjes. Bent of kent u dit baasje? Dan kan Lore niet wachten u te ontmoeten!

Tel. nr: 0167-532627
E-mail: [email protected]
Website: Dierenopvang Arduin

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen