Koopwoning van de week: Hemiksemstraat 15 Oudenbosch

Foto: Funda.nl / Van Meer Makelaars B.V.

Een uitgebouwd en daardoor verrassend ruim vrijstaand woonhuis met tuinhuis, overkapping, berging en verzorgde tuin op de zonzijde. De woning ligt aan de rand van het dorp, zowel het buitengebied als het centrum met al haar voorzieningen zijn vlakbij. Een vernieuwde basisschool, winkels en openbaar vervoer liggen allemaal op loopafstand. Een mooie plek om te wonen.

Begane grond

Entree, hal waarin de meterkast, een kast onder de trap naar de eerste verdieping en het toilet. De woonkamer is in L-vorm. Het grote raam aan de voorzijde en de schuifpui zorgen voor veel lichtinval. Het zitgedeelte is aan de voorzijde gesitueerd. De eethoek is gelegen aan de tuinzijde, praktisch naast de keuken. De keuken is voorzien van een nette inrichting met de gebruikelijke apparatuur. Bijzonder is de tuinkamer, een fijne extra ruimte met lichtkoepel gelegen op de zonzijde. Een deur geeft hier toegang tot terras en tuin. De aanbouw aan de rechterzijde is ingericht en afgewerkt als een kantoorruimte met eigen entree. Een prima thuiswerkplek of praktijkruimte.

Eerste verdieping

Overloop waarop vaste trap naar de tweede verdieping en toegang tot de slaapvertrekken, de badkamer en de wasruimte. De ouderslaapkamer is gesitueerd aan de achterzijde, een mooie kamer met inbouwkasten. De tweede slaapkamer op deze verdieping is een prima kinderkamer, ook met inbouwkast. De badkamer is voorzien van een hoekbad met whirlpool, een wastafel in een meubel en een aparte douche. In de voormalige doucheruimte het toilet met wastafel en de aansluitingen voor de was- en droogapparatuur.

Tweede verdieping

Overloop met dakvenster, waarop opstelplaats combiketel en bergruimte in de schuine dakkanten. De derde slaapkamer is een grote lichte kamer met dakkapel, wederom een mooie kamer, die ook als ouderslaapkamer voldoet. Verder op deze verdieping de mogelijkheid voor een tweede badkamer of een vierde slaapkamer.

Tuin

De woning heeft een nette voortuin met oprit, aangelegd met perken, gazon en omheind met een beuken haag.

De achtertuin is gelegen op het zuidwesten en aangelegd met sierbestrating, gazon, mooie bomen en vaste planten en omheind met een houten schutting. Een tuinhuis met overkapping zorgt ervoor, dat er tot in de late avonduren buiten verbleven kan worden.
Ook in de tuin een praktische berging. Aan de achterzijde van het perceel een elektrische deur, welke in het verleden toegang gaf tot oprit en garage. Op eenvoudige wijze is hier weer een oprit en/of parkeerplaats te realiseren.

Meer informatie: 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen