Koopwoning van de week: Tuin van Gerlagh 15 Hoeven

Foto: Funda / Heijblom Makelaardij

Deze leuke semi bungalow in een rustig hofje in het hartje van Hoeven is zeer geschikt als je gelijkvloers wil wonen, een ruime woonkamer en slaapkamer met ensuite badkamer op de begane grond. En dan met de extra’s van een zonnige tuin, ruime garage en schuur, volop ruimte dus!

De twee slaapkamers en tweede badkamer op de eerste verdieping geven je nog meer ruimte voor bijvoorbeeld logees of een hobby / werkkamer. Ben je net zo enthousiast als wij? Neem contact met ons op, we laten je de woning graag zien!

Begane grond
Je komt de woning binnen in de hal. Vanuit hier heb je toegang tot de garage, de badkamer, slaapkamer, de trap naar de eerste verdieping en de entree naar de woonkamer. De ruime woonkamer heeft aan de voorzijde het zitgedeelte en aan de achterzijde het eetgedeelte met toegang tot de uitbouw. De uitbouw is heerlijk licht door het vele glas, hier is de keuken gesitueerd. De keuken is in hoekopstelling en is voorzien van diverse onder- en bovenkasten, een oven, inductie 4 pits kookplaat en vaatwasser. In de keuken is voldoende ruimte voor een tafel, je ontbijt hier heerlijk in het zonlicht. Zomers zet je de openslaande deuren open en betrek je je tuin bij de woning.

Slaapkamer met ensuite badkamer
De slaapkamer op de begane grond is ruim en heeft een uitzicht op de tuin, de kamer is circa 16 m2 groot. Vanuit de slaapkamer heb je toegang tot de ensuite badkamer. Deze moderne nette badkamer is voorzien van een douche, wastafel met meubel en een toilet. Deze badkamer is ook vanuit de hal te bereiken.

Inpandige garage
De garage kun je vanuit buiten en de hal bereiken. Deze ruimte is circa 28 m2 groot en voorzien van verwarming, elektra en water. Heb je een hobby, wil je een chill plek voor de (klein) kinderen of sleutel je graag aan je auto? Alles is mogelijk in deze ruimte.

Eerste verdieping
De eerste verdieping kom je boven op de overloop, hier heb je prachtig licht door de grote glas in lood raampartij in het trappenhuis. Vanuit de overloop heb je toegang tot de kast met CV ketel, twee slaapkamers en de badkamer. De slaapkamers zijn circa 12 m2 en 7 m2 groot. De badkamer is voorzien van een ligbad en wastafel. Deze verdieping is ideaal voor bijvoorbeeld logees.

Buiten
Bij deze semi bugalow heb je een voortuin met eigen oprit, een zijtuin die netjes is onderhouden met veel groen en kun je via een achterom en natuurlijk vanuit de woning de achtertuin bereiken. In deze onderhoudsvriendelijke achtertuin heb je heerlijk veel privacy en kun je al vanaf ’s ochtends genieten van een kop koffie in de zon. In de tuin staat een ruime stenen berging, ideaal voor het stallen van fietsen en je tuinspullen.

Meer informatie: 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen