Kerstlichtjeswandeling Oudenbosch

Foto:

In december hangen de straten vol sfeerverlichting, staan overal kerstbomen en is het heerlijk om te genieten van de gezellige Kerstsfeer. Dit gaan we dan ook doen in Halderberge!

De gidsen van Oudenbosch maken in samenwerking met Visit Halderberge en de initiatiefneemsters van de kleine mensjes route (Marieke Bendeler en Monique Jasperse) jouw winteravond net even iets gezelliger!

Van zondag 18 december t/m vrijdag 23 december wordt er iedere avond een Kerstlichtjeswandeling georganiseerd langs het kunstproject de “kleine mensjes.” Maar wie zijn nou die “kleine mensjes?” Je ziet ze bijna niet, maar ze zijn er toch echt. In Oudenbosch zijn ruim 30 kubusjes van 2,3 bij 2,3 centimeter met héél kleine mensjes te vinden.

Tijdens de Kerstlichtjeswandeling neemt de gids je mee langs “de kleine mensjes” die jou meer vertellen over Oudenbosch. Je beleeft het gevoel van de Kerst, maakt een stop bij de kersstal en sluit de wandeling af met een kop warme chocolademelk of een glas glühwein bij de lokale horeca.

Doe mee met de lichtjeswandeling, neem je eigen lichtje mee of maak een mooie lampion en laat je betoveren door de verhalen van Oudenbosch.

Bestel hier je tickets 

  • Prijs: €5
  • 18 december 2022 t/m 23 december 2022
  • Tijd: 19:00 uur – 20:30 uur

Bron: Visit Halderberge 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen