Koopwoning van de week: Seppedreef 12 Bosschenhoofd

Foto: Funda / MD Makelaars en Taxateurs

Deze vrijstaande woning mét inpandige garage heeft een prachtige uitstraling, is rustig gelegen én biedt veel woonruimte! Zo zijn er 4 grote slaapkamers, een ruime woonkamer met open keuken en een fijne tuin. Het perceel heeft een oppervlakte van maar liefst 622 m²!

De ruime hal, met trapopgang, meterkast en toilet, geeft toegang tot de open keuken en woonkamer. De woonkamer is voorzien van tuindeuren, waarbij er een leuke verbinding ontstaat met de achtertuin. De keukeninrichting bestaat uit een hoekopstelling met kastenwand en diverse inbouwapparatuur. De keuken is compleet uitgevoerd. Vanuit de keuken is een achterportaal bereikbaar. Vanuit dit portaal, met buitendeur naar de tuin, is de bijkeuken/berging en de inpandige garage bereikbaar.

1e verdieping:
Deze verdieping is ingedeeld met een overloop, 4 slaapkamers en badkamer. De badkamer is ingericht met een ligbad, douchecabine, toilet en wasmeubel.

2e verdieping:
Deze verdieping is bereikbaar met een vlizotrap. Tevens bevindt zich hier de unit voor de mechanische ventilatie en de omvormer van de zonnepanelen.

Buiten:
De tuin is rondom de woning gelegen en ingericht met diverse zithoeken, vijverpartij en volwassen beplanting. De oprit is ruim en daar passen meerdere auto’s op.

Meer informatie: 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen