“Ik vergeet je niet” is terug. Doet u mee?

Foto:

Vorig jaar is in juli en augustus het project “Ik vergeet je niet” uitgevoerd door lokale kunstenaars en CC-Educatie. Het doel van het project was om met kunst verbindingen tot stand te brengen en contact te maken. Samenwerken, maar op afstand. Ook dit jaar is het project terug. Dit jaar staat in het teken van opladen.

In Bosschenhoofd is om de week op vrijdagochtend aan de Pastoor van Breugelstraat 47A (achter De Blokhut) een Oplaadpunt ingericht. Deelnemers kunnen zich aanmelden en ontvangen dan een uitnodiging om bij het Oplaadpunt een tas op te komen halen met materialen waarmee ze thuis creatief aan de slag kunnen. Op afspraak en op afstand. De creatieve werkstukken kunnen ze na twee weken weer inleveren bij het Oplaadpunt. Dan krijgen ze een nieuwe opdracht. Alle creaties worden gezamenlijk gepresenteerd tijdens de kunst en atelier route in september. “Ik vergeet je niet” wordt mogelijk gemaakt door een bijdrage van de gemeente en is ontwikkeld in samenwerking met de Kerngroep Naar een Hechte Gemeenschap. Het past binnen het programma Een tegen Eenzaamheid waar de gemeente Halderberge aan meedoet.

Het project is half juni start gegaan en loopt tot begin september.

Wilt u meedoen?

Meld u aan via [email protected] of door te bellen met Anneke Wijn op 06-29483604 . Meer informatie is te vinden op www.cc-educatie/ik-vergeet-je-niet.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen