Huis van de week: Ericalaan 15 Hoeven

Foto: Funda / Heijblom Makelaardij

** 2-onder-1-kap woning met garage ** verzorgde tuin met veranda ** uitbouw met ruime keuken ** modern sanitair ** 4 slaapkamers ** volledig geïsoleerd ** in kindvriendelijke wijk **

Deze leuke tweekapper is er één die je gezien wilt hebben! Je woont hier in een heerlijk rustige buurt, je hebt volop ruimte op eigen terrein om te parkeren, het is goed geïsoleerd, uitgebouwd, je hebt maar liefst 4 slaapkamers om te vullen en je kunt de woning nog eens instapklaar noemen. Reden genoeg voor een kijkje toch?!

Bijzonderheden:
– Volledig geïsoleerd;
– Voorzien van houten kozijnen met dubbele beglazing en rolluiken;
– Uitbouw met ruime hoekkeuken;
– Modern sanitair;
– CV-ketel (2021)
– Een ruime 4e slaapkamer met dakkapel;
– Ruime oprit en garage;
– Verzorgde tuin met houten overkapping (2013);
– In kindvriendelijk en rustige buurt.

Begane grond
Vanuit de hal met meterkast en toilet, loop je direct de sfeervolle woonkamer (ca. 36 m2) in met een fijne zithoek gelegen aan de voorzijde welke over comfort van een airconditioning beschikt. De eethoek is tuingericht zodat je heerlijk uitkijkt over je eigen stukje groen. De uitbouw aan de achterzijde is gevormd tot een ruime hoekkeuken (ca.10 m2) inclusief diverse kastruimte, elektrische kookplaat, afzuigkap, koelkast, vriezer, combi-oven en vaatwasser. Vanuit de keuken loop je direct naar het terras in de achtertuin.

1e verdieping
De eerste verdieping is ingericht met een moderne badkamer en drie fijne slaapkamers van respectievelijk ca. 15 m2, 12 m2 en 7 m2 groot. Alle kamers zijn netjes afgewerkt met strak gestuukte wanden en een laminaatvloer. De grootste slaapkamer beschikt over het gemak van een vaste kledingkast en airconditioning. De aansluitingen voor het witgoed zijn in de middelgrote slaapkamer aanwezig. De badkamer is er één om door een ringetje te halen! Deze is compleet ingericht met een ligbad, inloopdouche, toilet, wastafel en vloerverwarming.

2e verdieping
Middels een vaste trap kom je op de voorzolder welke toegang geeft aan een installatie/-bergruimte en een 4e slaapkamer. De slaapkamer (ca. 21 m2) is heerlijk van formaat dankzij haar dakkapel welke tevens zorgt voor veel natuurlijk lichtinval. De wasapparatuur liever op zolder? In de installatie/-bergruimte is hier eveneens een aansluiting voor aanwezig.

Achtertuin
De achtertuin is verzorgd ingericht met een royale vijver en zowel een zonnig als schaduwrijk plekje om van deze waterpartij te genieten. Zie jij jezelf al heerlijk in een loungehoek onder de veranda zitten met een kop koffie genietend van je eigen stukje park aan huis?!

Parkeren en garage
Je auto parkeer je op je eigen oprit. De garage zorgt dat het je aan bergruimte niet ontbreekt. Deze is vanuit de oprit alsmede de achtertuin direct bereikbaar. Ook zijn in de garage aansluitingen voor het witgoed aanwezig.

Locatie
Hoeven is een dorp in de gemeente Halderberge. Het ligt tussen Etten-Leur en Oudenbosch. Tot 1997 vormde Hoeven samen met het dorp Bosschenhoofd de gemeente Hoeven. De plaats Hoeven ligt op slechts enkele autominuten van het winkelcentrum te Etten-Leur, Rosada Outlet Center Roosendaal, recreatie en bossen. Voorzieningen zoals basisschool, diverse winkels, supermarkt en horeca gelegenheden zijn in dit pittoreske dorp te vinden.

Meer informatie:

Bron: Funda

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen