Huis van de week: Kruidenlaan 19a Oud Gastel

Foto: Funda / Wijk-Regio Makelaardij B.V.

Oud Gastel staat bekend als een dorp met een goed voorzieningenniveau. Diverse faciliteiten en voorzieningen, zoals o.a. winkels, basisonderwijs, verscheidene verenigingen en openbaar vervoer zijn op loopafstand gesitueerd. Ook is de locatie gunstig gelegen ten opzichte van Roosendaal (5 min.), Breda (25 min.), Rotterdam (30 min.) en Antwerpen (35 min.).

Indeling

Begane grond

Entree

Via de entree, waarin zich de meterkast (6 groepen + 2 aardleksch.) en kastenwand bevinden, is er toegang tot de woonkamer. De entree is voorzien van een tegelvloer, spuitwerkwanden en een spuitwerkplafond.

Woonkamer
In de uitgebouwde woonkamer is er sprake van veel lichtinval, waarbij de openslaande tuindeuren direct toegang tot de achtertuin bieden. De afwerking bestaat uit een parketvloer, spuitwerkwanden en een spuitwerkplafond. Vanuit de Z-vormige woonkamer valt er van een vrij uitzicht over het straatbeeld te genieten en is er toegang tot de gesloten trapopgang met gedeeltelijk betegeld toilet met fonteintje en de keuken.

Keuken
De open keuken met een in een U-vorm opgestelde keukeninrichting is van diverse inbouwapparatuur, waaronder een koelkast, een keramische kookplaat met afzuigkap, combi magnetron en vaatwasser voorzien. Het keukenblok met 1 1/2 spoelbak is met een kunststof blad bedekt en de achterwand is betegeld. Verder loopt de afwerking van de woonkamer door tot in de keuken.

Eerste verdieping

De eerste verdieping is opgesplitst in een overloop, 3 slaapkamers en de badkamer. De overloop is voorzien van een laminaatvloer, spuitwerkwanden en een spuitwerkplafond.

Slaapkamers
Twee slaapkamers zijn aan de voorzijde en één slaapkamer is aan de achterzijde van de woning gesitueerd. De slaapkamers zijn voorzien van laminaatvloeren, spuitwerkwanden/behang en spuitwerkplafonds.

Badkamer
De badkamer is geheel betegeld. De inrichting bestaat uit een douche en wastafel.

Tweede verdieping

De tweede verdieping kan met enkele aanpassingen worden aangewend als een vierde slaapkamer. Deze zolderkamer is voorzien van een tweetal dakramen en aansluitingen t.b.v. de wasapparatuur. Ook staat hier de CV-ketel (2017) opgesteld.

Tuin
De privacyvolle tuin is middels een achterom toegankelijk. De aanleg bestaat uit sierbestrating.

Garage
De vrijstaande garage is aan de achterzijde van het perceel gesitueerd. De garage is van een betonvloer, elektra en een roldeur voorzien.

Meer informatie:

Bron: Funda.nl

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen