Huis van de week: Groene Woud 44 Oudenbosch

Foto: Funda / TROTS! makelaars

Over de ligging en de buurt:
De woning is rustig gelegen aan de rand van Oudenbosch. Je woont hier op een gunstige locatie te midden van rustige landerijen, maar wel op een steenworp afstand van het historische centrum van Oudenbosch.
Echt het beste van twee werelden dus! Vanaf de woning stap je zo de weidse natuur in en in tegengestelde richting bereik je binnen enkele minuten het centrum van Oudenbosch, waar je van alle gemakken bent voorzien.
Je vindt hier een gevarieerd aanbod van supermarkten, winkels en speciaalzaken, maar ook scholen, kinderdagverblijven, zorgcentra en sportfaciliteiten. Kortom, het is hier zorgeloos en landelijk wonen, met alle voorzieningen gewoon om de hoek.
Op iets meer dan 5 minuten loopafstand bevindt zich het station van Oudenbosch met vanaf daar snelle ov-verbindingen richting Roosendaal (7 minuten) en Dordrecht (24 minuten). Ook heeft de woning een gunstige ligging ten opzichte van de uitvalswegen (A58 en de A17).

Indeling van de woning:

Begane grond:
Via de oprit met ruimte voor een auto, bereiken we de voordeur van de woning. Links van de voordeur bevindt zich de toegang tot de garage. Achter de voordeur vinden we de ruime entree met garderobe, gastentoilet met fonteintje, trapopgang naar de eerste verdieping en toegang tot de lichte woonkamer met open keuken.
De ruime woonkamer bevindt zich aan de tuinzijde van het huis, waardoor je lekker privé zit. Vanuit de woonkamer kun je via openslaande deuren de tuin betreden, waardoor het binnen- en buitenleven naadloos in elkaar overgaan.
De greeploze Hoefnagel keuken bevindt zich aan de voorzijde van het huis en is hoogwaardig afgewerkt met inbouwspots voor voldoende werklicht en luxe Siemens apparatuur: een combimagnetron, inductiekookplaat, koelkast, vriezer en een vaatwasser.
De begane grond is voorzien van een PVC-visgraatvloer en de gehele woning beschikt over vloerverwarming. En aangezien de woning in 2018 is opgeleverd, is alles nog heerlijk nieuw en fris!

Eerste verdieping:
Via de trap in de hal bereiken we de overloop van de eerste verdieping. Hier vinden we 3 slaapkamers, elk beschikkend over een laminaatvloer en wederom in een perfecte staat van onderhoud.
Op deze verdieping vinden we ook de luxe badkamer met tweede toilet, dubbele wastafel met een chique badmeubel en een heerlijke regendouche.

Tweede verdieping:
De woning beschikt over een ruime zolderverdieping die bijvoorbeeld dienst zou kunnen doen als extra slaap-, speel-, hobby- werk- of logeerkamer.

Tuin en garage:
De zonnige en groene tuin is gelegen op het zuiden, heeft een betegeld terras, groene borders en meerdere (fruit)bomen.
Dit huis biedt een unieke combinatie van nieuwbouw met een prachtig volgroeide tuin met volwassen beplanting. Achter in de tuin bevindt zich een fraaie houten schuur welke beschikt over elektriciteit.
De garage is zowel via de voor- als de achtertuin te bereiken en beschikt tevens over elektriciteit.

Parkeren:
Eigen garage, oprit en er is parkeergelegenheid rondom het huis.

Kenmerken van de woning:
• Instapklare en nieuwe twee-onder-een-kapwoning in een groene omgeving met hoogwaardig afwerkingsniveau
• Energiezuinige woning voorzien van WTW unit en zonnepanelen
• Vloerverwarming in het gehele huis
• 3 ruim bemeten slaapkamers op de eerste verdieping plus een ruime zolderverdieping
• Zonnige en fraai aangelegde achtertuin op het zuiden met volwassen beplanting
• Garage met oprit
• Gunstig gelegen ten opzichte van het centrum van Oudenbosch en de uitvalswegen
• Energielabel: A

Meer informatie:

Bron: Funda.nl

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen