Doe mee aan de Hoevense Polderloop!

09 aug , 15:01 Sport
pexels karlsolano 2729899
De Hoevense Polderloop is een jaarlijkse traditie voor hardlopers uit Halderberge en omgeving. Standaard op de derde dinsdag van augustus is de komende editie op dinsdag 20 augustus.

Start en afstanden

De start (en finish) van De Hoevense Polderloop vind je bij Brede Balrouw 49 te Hoeven. Er zijn verschillende afstanden om aan deel te nemen: de Family Run (ongeveer 700 meter), Kids Run (2 kilometer), 4 kilometer, 6 kilometer, 10 kilometer en 15 kilometer. De Hoevense Polderloop is tevens onderdeel van het nieuwe Baronie Circuit.
De wedstrijd gaat om 19.30 uur van start. De start is in twee richtingen; de 2km kids run en 15km start de ene kant op. De 4km, 6km en 10km starten de andere kant op.

Schrijf je online in

Je kunt je nu al inschrijven voor de Hoevense Polderloop. Je startnummer haal je op 20 augustus op bij het registratieloket. Voorinschrijving is mogelijk tot en met 17 augustus 2024.
Het is ook mogelijk om op de dag zelf in te schrijven. De registratiebalies gaan open om 18:30 uur. Op tafels liggen startkaarten klaar voor jou. Met een ingevulde startkaart kun je naar de kassa gaan om te betalen. Betaling kan contant of via pin. Na de betaling ontvang je jouw startnummer bij de gekozen afstand. Inschrijven is mogelijk tot 19:15 uur.

Goede doelen

De organisatie van de Hoevense Polderloop heeft geen winstoogmerk. De opbrengst wordt net als vorige jaren geschonken aan goede doelen: de Roparun en Run4Kids.