Breda Airport Nightrun & Nightwandeling

02 aug , 13:58 Sport
pexels karlsolano 2729899
Breda International Airport “Seppe” bestaat dit jaar 75 jaar. Daarom organiseert Team Midsummerrun uit Bosschenhoofd in samenwerking met atletiekvereniging A.V.O. 83 uit Oudenbosch een funrun en fun wandeling op en rondom de start- en landingsbaan van Seppe. Hardlopers en wandelaars kunnen op zaterdag 17 augustus deelnemen.
Tijdens deze funrun geniet je van een sfeervol verlicht parcours. De route gaat niet alleen over het vliegveld, maar ook door het bos achter de luchthaven. Na afloop van de run is er een afterparty in de hangar van restaurant Bargo. Bij het restaurant is ook de start van het evenement.

Uniek parcours

De funrun heeft geen tijdregistratie. Voor dit unieke evenement wordt een speciaal parcours uitgezet op het terrein van Breda Airport. Je kunt 1 of meerdere rondjes lopen of wandelen over het asfalt van de start- en landingsbaan van 3 kilometer. Daarnaast kun je na 2 kilometer ook evt. uitwijken naar een onverhard parcours door het naast gelegen bos.

Maak kans op prijzen 

Deze funrun belooft een unieke ervaring te worden met diverse lichteffecten langs het parcours. Daarnaast maak je als deelnemer kans op leuke prijzen in de loterij, die gebaseerd is op je startnummer. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid, een gratis tassendepot en een gratis consumptie.
  • 21.00 uur Start Wave 1 Hangar 02 Bargo Airport Breda (Hardlopers)
  • 21.15 uur Start Wave 2 Hangar 02 Bargo Airport Breda (Wandelaars)
Na de run is er een afterparty in Hangar 02 met de startnummer loterij en waar je ook de gratis consumptie kan inleveren. 

Doe 17 augustus mee

Als je op zoek bent naar een bijzonder sportevenement waar je kunt hardlopen of wandelen op een plek die normaal gesproken niet toegankelijk is voor publiek, dan is de funrun op Breda International Airport “Seppe” echt iets voor jou. Schrijf je snel online in en beleef een onvergetelijke dag vol sportiviteit, gezelligheid en unieke lichteffecten!