Nieuwe huidbehandelingen bij Praktijk HuidWens

25 sep , 14:35 Nieuws
bnas
Bij HuidWens word je goed en professioneel geholpen als je een huidprobleem hebt. Dat merk je al als je binnenstapt in de praktijk aan de Bredaseweg. De ruimtes zijn stijlvol, rustig ingericht en overal zie je de praktijkkleuren subtiel terug. Huidtherapeuten Lisanne en Eline zitten hier helemaal op hun plek, als we ze spreken over de laatste vernieuwingen in hun praktijk. Stagiaire Indy schuift ook aan.
“We hebben de praktijk in Rijen opgezegd en zijn nu alleen gevestigd in Etten-Leur,” vertelt Lisanne als eerste. “Dat bleek voor Eline en mij makkelijker te werken. We hebben hier drie mooie behandelruimtes tot onze beschikking. Voor een heel breed aanbod van huidbehandelingen. Je kunt bij onze praktijk terecht voor o.a. pigment, vaatjes, couperose, oedeem, lipodeem, littekens, ongewenste haargroei, wratjes, spataderen, rosacea, huidverbetering en wondzorg. Alles om jou een stralende huid te geven.”

Elk jaar vernieuwing

HuidWens beschikt over moderne apparatuur, zoals lasers. “Onze nieuwste aanwinst is de SkinPen om de huid te verbeteren. Heel effectief zonder vervelende reacties,” vertelt Lisanne. “We hebben eigenlijk elk jaar wel iets nieuws,” vult Eline aan. Het is een van de dingen die HuidWens onderscheidt van andere huidtherapeuten. “De reviews zijn zo goed dat mensen uit Breda hierheen rijden, terwijl daar drie huidtherapeuten gevestigd zijn. Daar zijn we blij mee, want we doen er ook echt alles aan om jou de beste behandeling te geven. Het is onze passie.”
Op de afbeelding zie je de resultaten van de SkinPen

Aandacht voor natuurlijke make-up producten

Lisanne en Eline zagen in de laatste jaren veel jonge meiden met huidproblemen als acne. “We merkten dat ze na een behandeling vrij snel weer terugkwamen. Dat was niet omdat de behandeling niet aansloeg, maar door de (meestal goedkope) make-up die ze gebruikten, bijvoorbeeld om de acne te camoufleren. In standaard make-up, zeker de goedkope merken, zitten ingrediënten zoals talk die slecht zijn voor je huid. Verschillende meiden kwamen dus elke keer terug.” Eline vervolgt: “Je eet je lippenstift toch op? Dan wil je geen verkeerde producten erin hebben. Daarom hebben we nu Cent pur Cent mineralen make-up. Daar zit onder andere zink in, dat juist ontstekingsremmende werkt, en een zonnefactor. Beter voor je huid. We leren je bovendien hoe je de make-up kunt aanbrengen voor het beste resultaat.”
Ook natuurlijke babyproducten zijn belangrijk, vond Lisanne toen ze zelf zwanger was. “Toen ik vorig jaar bevallen was, ben ik uitgebreid op zoek gegaan. De standaard merken die de meeste mensen kennen, hebben ingrediënten die niet goed zijn voor de huid van je baby en waar ze juist uitslag van krijgen. Ik kwam uit bij een natuurlijk merk met producten voor volwassenen én baby’s. We verkopen voor volwassenen vooral deodorant en voor je baby shampoo, zonnebrand en badolie. Daar is de huid veel blijer mee.”

Indy mag leren in de praktijk

Indy is net begonnen aan haar stage bij HuidWens. Ze komt twee dagen in de week om het vak nog beter te leren. “Op school oefen je normaal alleen op elkaar, terwijl je elkaar ondertussen veel te goed kent. Bij HuidWens heb je mensen nooit eerder gezien en is het makkelijker om in de praktijk te leren hoe je bijvoorbeeld een intakegesprek voert. Zo’n gesprek met een onbekende is heel anders dan met je medestudent. Hier kan ik specifieke behandelingen leren, veel gevarieerder dan op school. Ontzettend leuk.”

Kom naar open dag op 18 oktober

Ben je benieuwd of een behandeling bij HuidWens de oplossing is voor jouw huidprobleem? Of wil je gewoon eens een kijkje nemen in de praktijkruimtes? Praktijk HuidWens organiseert op zaterdag 18 oktober een Open dag. De deur staat dan wagenwijd voor je open. Je kunt een vrijblijvende intake doen, productadvies krijgen en kennismaken met de speciale minerale make-up.
Locatie: Bredaseweg 57, Etten-Leur. Plan je intake via: www.huidwens.nl of e-mail: [email protected]