Kom 6 oktober een planetarium bouwen bij Sterrenwacht Tivoli

24 sep , 16:00 Nieuws
planeten
Weekend van de Wetenschap is een landelijk evenement waar Sterrenwacht Tivoli al jaren aan meedoet. Daarom opent de sterrenwacht op 6 oktober de deuren voor kinderen tussen de 8 en 14 jaar om ze kennis te laten maken met Astronomie.
De kinderen mogen elk een eigen planetarium in elkaar zetten op de sterrenwacht. Hierdoor leren zij welke planeten er zijn en hoe ze ten opzichte van elkaar staan in ons zonnestelsel. Je brengt ook een bezoek aan de koepel en waarneemzolder. Met een beetje geluk kunnen we nog zonnevlammen spotten op de zon!

Vol is vol!

De Sterrenwacht heeft plaats voor 30 kinderen. Het evenement start 6 oktober om 14:00 en eindigt om 16:00 uur. Het evenement kost 10,- per kind, dit is inclusief het planetarium die men mee naar huis mag nemen. Ouders mogen wachten in de Brasserie.
Je kind(eren) opgeven doe je via de speciale aanmeldpagina van Sterrenwacht Tivoli. Zodra de betaling binnen is, is de reservering definitief. Er zijn dus maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar dus wees er snel bij.