Heerlijk ontspannen voor baby en ouder bij Bubbels & Spetters

02 okt , 12:50 Nieuws
bubbels artikel
Als Nieuws.nl plaatsen we graag lokale ondernemers in de spotlight. In de rubriek Zakelijk gaan we in gesprek met de zelfstandig professionals uit de regio Halderberge en deze week zijn dat de vriendinnen Sanne en Stefanie van babyspa Bubbels & Spetters.
De babyspa is gevestigd op De Stok in Roosendaal en (groot)ouders kunnen daar terecht met hun (klein)kind in de leeftijd van 4 weken tot 1,5 jaar. Een ouder broertje of zusje kan meekijken wanneer de baby kan genieten van het floaten, een massage of een combinatie van beide.
Rust, aandacht en ontspannend genieten staan centraal, wanneer de baby in een baby jacuzzi van 35-37 graden heerlijk kan bubbelen en spetteren.
Nieuws.nl-actie: boek een float-only of float-only vriendjes-date en ontvang 10% korting op jouw volgende float-sessie! Bij jouw bezoek aan de babyspa ontvang je ook een heerlijk geurende bruisbal voor thuis.

In de liefdevolle handen van Stefanie en Sanne 

In de babyspa wordt je verwelkomt door de ondernemende Stefanie van Hassel  (37) en Sanne Hellemons (38), die je wellicht kent van "De Uilenpluim". Ze zijn ruim 15 jaar elkaar beste vriendinnen en zijn sinds eind 2022 het gezicht van de enige babyspa uit Roosendaal. Beide moeders vertellen trots over hun gezamenlijke onderneming. "Ja, in de randstad zie je wel meer babyspa's dan in onze regio. In Brabant staan er nog niet zo veel.", vertelt Stefanie. "We zien regelmatig ook klanten die vanuit België en Zeeland naar ons komen."
Klanten zijn vaak aangenaam verrast wanneer ze het wellnesscentrum voor baby's instappen. Dat is niet per se iets wat je verwacht op De Stok. Een hele fijne ontspannen ruimte, waarbij (uiteraard) de badjes volledig gereinigd worden na ieder gebruik en zijn tevens vrij van chemicaliën en chloor.
Stefanie: "Baby's tot een maand of 9 (ongeveer 11 kilo) krijgen een nekfloat/ drijfband om." (zie foto onderaan). "Wanneer ze wat ouder zijn, krijgen ze een seatfloat om.", zo vertelt de Halderbergse. "Ook is het mogelijk om in meerdere baden een vriendjesdate of met een meerling heerlijk te ontspannen.", vult Sanne aan.

Meer dan tevreden klanten

Sanne geniet wanneer zowel ouders als baby's heel content de spa weer verlaten.  Sanne: "Ouders komen na een eerste ervaring terug en raden het vrienden aan. Dat is leuk om te merken." Het aantal keer dat een klant terugkomt ligt aan de behoefte van de klant. Wanneer ouders vaker terug willen komen is het mogelijk een rittenkaart aan te schaffen.
Ook bij de Google reviews worden de spa sessies de hemel ingeprezen:
Tiffanny Wijling: "Vorige week heeft onze zoon samen met een vriendje een duo float sessie gehad. Wat een super leuke ervaring was het. We werden hartelijk ontvangen en kregen hele fijne en duidelijke informatie over wat er ging gebeuren. Onze zoon vond het geweldig! Na de sessie was hij helemaal zen en hij heeft die nacht ook goed geslapen. Zo fijn! Wij gaan zeker vaker."
Roxanne Aarts: "Mijn zoontje heeft genoten van zijn eerste spa ochtend! De dames zijn heel lief en professioneel. De aankleding van de zaak is heel mooi en je stapt in een oase van rust zodra je binnenkomt. Ook na de float sessie is er nog ruimte om op je gemak je baby nog te voeden als dit nodig is. Niet alleen Mats, maar ook ik heb ervan genoten. Over 2 weken gaan we weer!"
Charlotte Siemons: "Een ontzettend hartelijk ontvangst in een fijne, ruime en ontspannen ruimte. Erg leuk dat de naam van de kindjes al op de spiegeltjes stond en we gelijk werden geholpen met de “voorbereidingen” voor het floaten. Wij kwamen voor een duo float en het was echt heerlijk om de kindjes te zien genieten onder het genot van een kopje koffie. Een hele gemoedelijke sfeer en achteraf nog ruimte en tijd om het flesje te geven. Wij komen zeker nog eens terug. Een erg fijne en schone plek waar de kindjes enorm kunnen relaxen en genieten."
We dragen graag bij aan een lekkere dosis geluk en ontspanning!
Sanne.

Wist je dat?

Floaten kan ontspanning bieden voor de baby maar ook kan het bedragen aan het verminderen van darmkrampjes en het welbekende reflux. Wist je dat floaten niet alleen de lichamelijke ontwikkeling (spierkracht), maar ook de emotionele ontwikkeling van je baby bevordert? En dat baby’s tot ongeveer 6 weken de natuurlijke houding vanuit de baarmoeder terug aannemen tijdens een floatsessie.
Meer weten over de behandelingen, voorbereidingen en de webshop? Ga naar de website, Facebook en Instagram
Nieuws.nl-actie: boek een float-only of float-only vriendjes-date en ontvang 10% korting op jouw volgende float-sessie! Bij jouw bezoek aan de babyspa ontvang je ook een heerlijk geurende bruisbal voor thuis.