Deze week in de spotlight: Een super leuk (en knap) stel wat een beetje over het hoofd gezien lijkt te worden...

22 okt 2021, 19:10 Nieuws
Dalton, Danger en Donna zijn 3 leuke kittens, broers en zus, geboren begin juni 2021. Samen met hun moeder zijn zij als vondeling bij ons binnengebracht.
Mama Daisy (elders op de site) is een erg onzeker poesje en haar kittens hebben dat gedeeltelijk overgenomen. Maar waar Daisy het liefst wegkruipt, zijn Dalton, Danger en Donna juist heel vrij en vrolijk. Sterker nog, wanneer je de kamer binnenkomt, staan ze vooraan. Het enige is, dat ze ons nog wat spannend vinden waar het gaat om aanhalen en oppakken.
Danger is inmiddels nagenoeg om en heeft in de gaten dat dat aaien eigenlijk heel prettig is en spint dan ook om het hardst. Donna vindt dat op afstand reuze interessant en komt steeds een stapje dichterbij, maar deinst nog wel terug als je je hand uitsteekt. Dalton is wat terughoudender nog, maar zet ook elke dag een klein stapje. Met de juiste aandacht en een beetje geduld is het een kwestie van tijd voor ze allemaal als zelfverzekerde deugnieten door het leven gaan. Alle 3 zijn het echt lekker ondernemende en nieuwsgierige katjes en ze spelen en ravotten er dan ook flink op los.
Ze zoeken regelmatig steun en gezelschap bij elkaar, zijn ook erg sociaal naar de andere kittens en het mooiste zou dan ook zijn dat er een paar samen mogen blijven, maar in ieder geval bij een andere kat (kitten) terecht zullen komen. Alle 3 zijn het overigens ook lekkere snoepkontjes en met wat smakelijk blikvlees of smeuïge worstjes weten ze dan ook prima raad...
Bent u op zoek naar wat gezelschap in huis in de vorm van een lief en vrolijk deugnietje, of misschien zelfs wel twee? Kom dan snel eens kennis maken met dit knappe stel!
Dalton, Danger en Donna hebben hun beide inentingen gehad en zijn ook gechipt. Ze zijn behandeld tegen diverse parasieten en meerdere keren ontwormd. Ook zijn ze door onze dierenarts nagekeken en hebben ze hun eigen paspoort.
Meer informatie:
Tel. nr: 0167-532627