Asieldier van de week: Boerenfox Bobby

28 apr 2023, 15:30 Nieuws
Bobby is een Boerenfox, een ongecastreerde reu, geboren op 3-8-2010. Omdat zijn baasjes vanwege hun gezondheid moeten verhuizen en hij niet mee naar het nieuwe adres mag, is afstand gedaan van hem.
Een hond op leeftijd, maar nog lang niet 'versleten'. Natuurlijk merk je dat hij wat ouder is, maar in Bobby's koppie is het allemaal nog net als vroeger. Hij rent nog graag achter een balletje aan en snuffelt en speurt er lustig op los. Lange wandelingen zijn niet echt voor hem weggelegd, maar dat is meer omdat hij dit simpelweg niet gewend is geweest dan vanwege leeftijd. Bobby had een ruime tuin tot zijn beschikking en woonde lekker buitenaf. Hij leefde wel gewoon in huis, maar als zijn baasje buiten bezig was, was Bobby ook lekker buiten. Helemaal met goed weer vindt hij het daar goed vertoeven en is hij lekker languit in de volle zon te vinden. Af en toe even de schaduw opzoeken en dan weer lekker zonnen.
Op straat met andere honden moet hij bij de reuen vaak wat aftasten en met teefjes gaat het eigenlijk altijd gelijk goed. In huis is Bobby netjes zindelijk en hij kan ook prima even alleen blijven. Hij is gewend aan een bench, maar deze staat altijd open en is gewoon zijn plekje waar hij zich naar behoefte kan terugtrekken. Waaks is hij ook en luisteren doet hij redelijk, maar hij is soms snel afgeleid. Bobby is lief en naar iedereen even vriendelijk, maar niet persé een heel aanhankelijke hond. Hij kan wat dat betreft ook makkelijk zijn eigen plan trekken en komt liever aandacht vragen wanneer het hem uitkomt, dan dat hij 'op commando moet knuffelen'.
Wanneer u op zoek bent naar een wat oudere hond, makkelijk in de omgang en vooral op zoek naar nog enkele liefdevolle jaren, is Bobby misschien een leuke match! Komt u snel eens kennis maken? Wederom een fijne buitenruimte zal hij overigens wel zeer op prijs stellen...
Omdat Bobby al wat ouder is, mag hij voor een aangepast tarief geadopteerd worden. Voor meer informatie, vragen wij u telefonisch contact op te nemen.
Meer informatie:
Tel. nr: 0167-532627