Don’t waste our future

Foto: Samen aan de bak

Jongeren zijn de toekomst. Zij zijn degenen die een bijdrage kunnen leveren aan een duurzame toekomst. Daarom willen wij juist jongeren laten zien hoe belangrijk het is om afval op te ruimen en geen zwerfafval te veroorzaken. Hiervoor hebben we de campagne “Don’t waste our future” ontwikkeld.

Wat houdt de campagne in?
Wat we met deze campagne willen vertellen, is dat afval in de prullenbak hoort. We willen ervoor zorgen dat er meer bewustwording wordt gecreëerd bij de jongere doelgroep met betrekking tot het thema afval. Door bewustwording te creëren en kennis te verhogen, kunnen we er daarna ook op sturen dat er positieve gedragsverandering plaatsvindt bij de jongeren.

Waarom deze campagne?
Ondanks dat jongeren de toekomst zijn, is uit onderzoek gebleken dat zij voor een groot deel verantwoordelijk zijn voor het creëren van zwerfafval op de snoeproutes. In samenwerking met de gemeentes Roosendaal, Bergen op Zoom, en Woensdrecht  zijn we dus aan de slag gegaan met het ontwikkelen van deze bewustwordingscampagne. Zo zorgen we samen voor een schonere toekomst!

Wil je meedoen en leuke prijzen winnen? Kijk dan snel op: www.samenaandebak.nl/dontwasteourfuture

Bron: Gemeente Halderberge

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen