Zaterdag 17 juli – Opening Hondenkapsalon Lilly in hartje Etten-Leur

Foto: Hondenkapsalon Lilly

In de gezellige winkelstraat, torenpad 12a in Etten-Leur, opent op zaterdag 17 juli hondenkapsalon Lilly haar deuren. Tussen 10:00 in de ochtend tot het einde van de middag kunnen hondenliefhebbers hier van alles zien en horen. O.a kunnen mensen natuurlijk binnen een kijkje nemen in deze gloednieuwe salon waar honden er na een was en knipbeurt weer piekfijn uitzien.

Nathaly van Halteren is al jaren een begrip in Etten-Leur en omstreken en heeft nu de stap kunnen zetten om naar dit prachtige pand toe te verhuizen. Hier kan zij nog meer klanten met hun honden ontvangen.  Alle rassen zijn welkom maar haar specialiteit ligt bij de Poedels (Doodles), Pomerianen en Dwergkeesjes.

Tijdens de opening op 17 juli zullen er diverse goodiebags weg worden gegeven, zijn er nog meer leuke gadgets te verkrijgen voor je lieve viervoeter en is er o.a. een fotografe aanwezig, Wendy Peerenboom. Daarnaast zal Dogtraining Patricia aanwezig zijn met een kraampje en zal er in de middag minimaal één demonstratie gegeven worden. Tijdens deze demonstratie ziet het publiek een aantal praktijkoefeningen, zal Patricia uitleg geven en eventuele vragen beantwoorden.

Kom jij ook?!

www.hondenkapsalonlilly.nl

www.dogtrainingpatricia.nl

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen