Filmpje Informatiepunten Digitale Overheid in West-Brabant

Foto: Bibliotheek West-Brabant

Overheidszaken regel je vaak online en dat is soms best lastig. Bij Bibliotheek West-Brabant helpen ze iedereen verder bij het Informatiepunt Digitale Overheid, oftewel IDO. Bij het Informatiepunt helpen ze je met specifieke vragen, zoals het verlengen van een rijbewijs, vragen over de Belastingdienst, het aanvragen van een toeslag of DigiD.

Jong of oud, iedereen is welkom om gratis gebruik te maken van het IDO. Je hoeft geen lid te zijn van de bibliotheek. Het IDO in de bibliotheken in West-Brabant wordt mogelijk gemaakt met subsidie van de gemeenten Bergen op Zoom, Halderberge, Moerdijk, Roosendaal, Rucphen, Steenbergen, Woensdrecht en Zundert.

Filmpje over wat IDO voor jou kan betekenen

Behalve in de bibliotheken kunnen mensen ook terecht bij de IDO spreekuren in de wijk. Medewerkers van de bibliotheek zitten 1x per maand in gemeenschapshuizen, het gemeentehuis of locaties van maatschappelijke organisaties.

De Bibliotheek heeft een filmpje waarin ze laten zien wat het IDO voor jou kan betekenen. Je ziet ook waar en wanneer de IDO spreekuren in de wijk zijn. Bekijk het filmpje online.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen