Tractorpulling Gastel op 4 mei 2024

Foto: PixaBay

Wat in 2008 begon als een leuk tijdverdrijf voor een groepje fanatieke KPJ-ers, is inmiddels een begrip in de regio: Pulling Gastel. De naam, die pas na een aantal edities boven water kwam drijven, zorgt nu voor vele bezoekers die richting dit Truck- en tractorpulling evenement komen. Op 4 mei 2024 heeft de organisatie een mooie wedstrijd klaarstaan met onder andere Prostocks Competitie, Limited Superstocks, Supersport 4,5 ton Promo en Supersport Trucks.

Voor de jonge kinderen is er een Kids Corner met sweeper, stormbaan, kinderhoek en kinderdisco (17.00-18.00u). Ook deze editie steekt er een festivaltent boven het festivalterrein uit om het spektakel- en showgehalte nog meer tot zijn recht te laten komen. In de avond, na afloop van de wedstrijd, geniet je hier van een mooi avondprogramma tijdens de Pulling Party.

Koop je kaartjes

Genieten van Brabantse gezelligheid bij Pulling Gastel? Koop via de website nu je kaartjes. De voorverkoop eindigt 3 mei. Op 4 mei betaal je aan de deur een hoger entreebedrag. Het terrein is open vanaf 14.00 uur en de wedstrijd begint om 14.30 uur. Aanvang van de Pulling Party is 21:00 uur.

Kijk voor deelnemers en meer informatie op de website.

  • Pulling Gastel Evenemententerrein
  • Opperstraat in Oud Gastel

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen