9 juni: het eerste Bigband Festival Oudenbosch

Foto: Pixabay

Stichting Cultuur Oudenbosch en Villa D’este organiseren op zondag 9 juni het eerste Bigband Festival. Maak je op voor een onvergetelijke muzikale dag in het centrum met 3 bigbands uit de regio. Het festival vindt plaats in de tuin van Tivoli. De toegang is gratis!

De drie bands zijn Black Sheep Swing Band, Vally Sound Big Band en FBBB. Reserveer bij Villa D’este een stoel op het terras of breng een picknickkleed en je goede humeur mee en maak er een heerlijke dag van.

Programmering

14.00 – 14.45 Black Sheep Swing Band
15.15 – 16.00 Valley Sound Big Band
16.30 – 17.15 FBBB

Meer informatie over de bands vind je op de website van Stichting Cultuur Oudenbosch.

Over de locatie Bigband Festival Oudenbosch

De centrale ontmoetingsplek in het hartje van Oudenbosch, de prachtige tuin van Tivoli het voormalige broederhuis van de broeders van Saint Louis, vormt het podium voor dit festival. In 1835 vestigden de Jezuïten zich op deze prachtige locatie in Oudenbosch met hun philosophicum (Filosofische opleiding). In 1877 werd het huidige kloostercomplex gebouwd. Een prachtig gebouw met Neogotische en Neorenaissance kenmerken. Dit gebouw was een ontwerp van Nicolaas Molenaar sr., een leerling van de zeer bekende architect Pierre Cuijpers.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen