Feestelijke opening Media UkkieLab in de bieb in Oudenbosch

Foto: Bibliotheek West-Brabant

Afgelopen vrijdag openden wethouder Patrick Schouw en Roos Herman, directeur-bestuurder van de Bibliotheek West-Brabant het Media UkkieLab in de bibliotheek in Oudenbosch. Een geslaagd feest voor jong én oud waarbij aanwezigen kennismaakten met allerlei vormen van media.

Zo konden aanwezige bezoekers, d.m.v. een greenscreen, onder water, in het bos en in een kasteel geplaatst worden. En er werd druk gespeeld met Tiptoi pennen en Bee-bots. Verder ontdekten bezoekers het speelmateriaal, de tablets en de collectie van het Media UkkieLab. Tot slot wisselden zij onderling tips uit over mediawijsheid en gingen in gesprek over de ongekende mogelijkheden van media.

Het Media UkkieLab in de bibliotheek in Oudenbosch is het vijfde lab dat nu officieel geopend is. Op 5 en 12 april worden ook Media UkkieLabs geopend in de bibliotheken in Zevenbergen en Steenbergen. Iedereen is van harte welkom! Toegang is voor iedereen gratis. Aanmelden voor deze openingen kan via de website van Bibliotheek West-Brabant.

Media Ukkiedagen van 5 tot en met 12 april

Media hebben effect op je ukkie. Ze kunnen jou en je kleintje helpen ontspannen, maar ook een bron van onrust zijn. Wanneer hebben welke media het juiste effect? En wanneer kun je beter even zonder? Om kinderen en opvoeders met die vraag te helpen, gaan de Media Ukkie Dagen van 5 t/m 12 april 2024 over de invloed van media op ontspanning. Met concrete tips vinden je kind en jij de juiste balans voor jullie situatie.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen