Passe-partout verkoop Kapelconcerten Bovendonk is gestart!

In het seizoen 2023-24 staan we voor een extra uitdaging. We willen onze musici goed blijven belonen en zien een flinke rekening voor de gestegen stookkosten tegemoet. Daarom doen we dit jaar speciaal een beroep op onze bezoekers om te helpen deze serie te behouden.

Vertel je vrienden en kennissen over onze serie, deel de brochure met hen en nodig ze vooral uit om eens mee te gaan!

Zoals je van ons gewend bent, hebben we een afwisselend en inspirerend kamermuziek programma kunnen samenstellen om je te laten genieten van topmusici uit binnen- en buitenland in de prachtige Kapel van Bovendonk! Naast 5 mooie Kapelconcerten in Bovendonk Hoeven organiseren we 3 interessante Luisterlezingen in de Cuyperszaal in Oudenbosch. Dit jaar werken we ook weer mee aan het Zemtsov Masterfest 2024 in Bovendonk. En op 9 juni 2024 organiseren we samen met Tivoli een Bigband festival in Oudenbosch!

In de ‘Witte Villa’ in Oudenbosch organiseren we de ‘Villa concerten’, waar we jonge conservatoriumstudenten voor uitnodigen, zowel klassiek als jazz, en de ‘Old Forest Jazz’ concerten, waarbij je wordt getrakteerd op heerlijke Jazzmuziek door topmusici. Deze evenementen staan niet in de brochure, maar vind je op onze website die we gedurende het jaar aanvullen met extra concerten of een filmlezing, waarmee we aansluiten op de actualiteit.

Wij brengen de concertgebouw beleving naar jullie toe met topmusici en een gezellige meet & greet met de musici na afloop. Wil je niets missen? Onze oplossing is een Passe-Partout! Je bent verzekerd van een plaats bij alle concerten en profiteert van een zeer aantrekkelijke korting. Je betaalt slechts € 26,= per kaartje, inclusief een consumptie na afloop. Een heel seizoen meeslepend genieten!

De kapelconcerten vinden plaats in de Kapel van Bovendonk, Hofstraat 8, 4741 AK Hoeven. De kapel gaat een half uur voor aanvang open. Kaartverkoop op www.cultuuroudenbosch.nl en bij Bovendonk.

Namens het bestuur van SCO wensen we je een heerlijk muzikaal en cultureel jaar toe en hopen we je van harte te ontmoeten bij het eerste kapelconcert met de Amerikaanse pianist Bobby Mitchell.

Hetty Sponselee, Yvonne van Egmond en Marja Mulders

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen