Leegverkoop bij Vintage Brabant

Foto: Vintage Brabant

Na acht jaar passievol ondernemen moet Vintage Brabant leegverkopen na het noodlottige ongeval van Guido Bijl, mede eigenaar. Zijn vrouw moet 31 december de loods leeg opleveren. Daarna wil zij graag, samen met haar dochter, pauze houden.

Om vanuit daar te kijken naar nieuwe of andere mogelijkheden voor hun concept. Vintage Brabant is onderdeel van VOZ Groep, wat Guido en Bianca ook samen hebben opgezet, maar wat ook gepauzeerd dient te worden.

De winkel is nog zo veel mogelijk open, maar ook van personeel zal afstand gedaan moeten worden. Wees dus snel en geniet nog even van de wondere wereld die vintage heet, hoe Guido en Bianca het bedoeld hadden. Om van zoveel mogelijk spullen af te geraken is er een staffelkorting.

1 aankoop = 10% korting
2 aankopen = 20% korting
3 aankopen = 30% korting
4 aankopen = 40% korting
5 aankopen = 50% korting

Help Bianca pauze te houden voor hun dochter en shop zoveel mogelijk vintage, antiek, curiosa, brocante, vintage kleding, lp’s, planten, audio, meubels, kasten, stoelen, tafels, boeken, muziekinstrumenten, vazen, kop en schotels en andere curiosa, want er is nog heeeeeeel veeeeeel.

Havendijk 10 A, 4731 KX Oudenbosch

oktober 5, 2023 – oktober 7, 2023
Tijd: 10:00 uur – 17:00 uur

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen