Old Forest Jazz brengt de Nederlandse Jazz-top naar ‘de Witte Villa’ in Oudenbosch.

Foto: Stichting Cultuur Oudenbosch

Afgelopen vrijdag was het in de uitverkochte ‘Witte Villa’ in Oudenbosch weer genieten van een swingend feestje. Stichting Cultuur Oudenbosch haalde voor deze Jazz-serie niemand minder dan pianist Rob van Bavel en bassist Marc van Rooij naar Halderberge voor een spetterende Jazz avond.

Naast enkele jazz Standards waren er ook veel eigen composities van Rob van Bavel. Het werd een heerlijk swingende avond, die, zoals gebruikelijk, met een gezellige na-borrel werd verlengd. Het publiek was laaiend enthousiast en ook de musici zelf waren erg te spreken over de ambiance en gaven aan zeker nog een keer terug te willen komen in deze mooie en gezellige setting.

Kortom een geweldige start van het nieuwe concertseizoen, waarin Cultuur Oudenbosch weer een afwisselend en inspirerend kamermuziek programma heeft samengesteld om je te laten genieten van topmusici uit binnen- en buitenland in de prachtige Kapel van Bovendonk! Naast de mooie Kapelconcerten in Bovendonk Hoeven organiseren zij ook interessante Luisterlezingen in de Cuyperszaal in Oudenbosch. Extra voordelige passe-partouts kunnen vanaf nu worden besteld op de website van de stichting www.cultuuroudenbosch.nl.

In de ‘Witte Villa’ in Oudenbosch organiseert Cultuur Oudenbosch ook de ‘Villa concerten’ met jonge conservatoriumstudenten. Het eerste concert van dit seizoen wordt gegeven door het duo Lise de Munck (fluit) en Judith Bokkers (piano) en vindt plaats op vrijdag 20 oktober 2023 in de Witte Villa. Na afloop is er tijd om met een drankje gezellig bij te praten.

Kijk voor meer informatie op www.cultuuroudenbosch.nl.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen