Inspiratiemiddag ‘Heb jij oog voor mantelzorg?!’

Foto: mantelzorgbergenopzoom.nl

HALDERBERGE. Op 24 oktober is het Cultuurhuis in Roosendaal het toneel van een inspirerend evenement, georganiseerd door de Steunpunten Mantelzorg van de gemeenten Bergen op Zoom, Halderberge, Roosendaal, Rucphen, Steenbergen en Woensdrecht. Het evenement is bedoeld voor professionals in zorg en welzijn. Doel is hen bewust te maken van de belangrijke rol van mantelzorgers. De bijeenkomst start om 16.00 uur, inloop vanaf 15.30 uur.

Een hoogtepunt van de bijeenkomst is het optreden van Theatergroep BINT, een gerenommeerd theatergezelschap dat bekend staat om zijn inspirerende en interactieve voorstellingen. Met hun unieke aanpak laten zij de aanwezigen op een meeslepende manier kennismaken met de ervaringen, uitdagingen en behoeften van mantelzorgers.

Het verschil maken voor mantelzorgers

Mantelzorgers spelen een cruciale rol in onze samenleving door belangeloos zorg te verlenen aan hun dierbaren. Dit evenement is bedoeld om professionals bewust te maken van de impact van mantelzorg op het dagelijks leven van deze mensen, en om hen te inspireren om het verschil te maken. Door oog te hebben voor mantelzorgers kunnen professionals ervoor zorgen dat zij de ondersteuning krijgen die ze nodig hebben en verdienen.

Samenwerking steunpunten mantelzorg

De Steunpunten Mantelzorg van de genoemde gemeenten sloegen de handen ineen om dit evenement mogelijk te maken. Zij zijn zich bewust van de waardevolle rol die mantelzorgers spelen en erkennen en ondersteunen hun inzet.

Een ware aanrader!
Professionals uit de zorg, welzijn en sociaal domein zijn van harte uitgenodigd om deze bijzondere bijeenkomst bij te wonen. Het belooft een inspirerende middag te worden waarin inzichten worden gedeeld, bewustwording wordt vergroot en er ruimte is voor interactie. Samen kunnen we het verschil maken voor mantelzorgers en hun waardevolle bijdrage aan de samenleving erkennen.

Aanmelden

Aanmelden voor deze inspirerende middag kan via de website Inspiratiemiddag ‘Heb jij oog voor mantelzorg?!” | Mantelzorg Bergen op Zoom

De inspiratiemiddag ‘Heb jij oog voor mantelzorg?!’ is een samenwerking tussen de Steunpunten Mantelzorg uit de gemeenten: Roosendaal, Bergen op Zoom, Halderberge, Rucphen, Steenbergen en Woensdrecht.

Bron: Suplus

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen