Nederlandse taal leren: Dutch in practice biedt hulp

Foto: Dutch in Practice

Onze individuele cursussen en cursussen in groepsverband zijn verdeeld in modules. Een module bestaat uit 30 lesuren verdeeld over 10 lessen van 3 uur of 15 lessen van 2 uur.

Een keer per week, afhankelijk van de wensen van de cursisten, wordt er les gegeven. Ook in het weekend is het mogelijk om lessen te volgen.

Na het afronden van elke module, wordt er en examen afgenomen om vast te kunnen stellen welke resultaten heeft elke cursist geboekt. Het examen bestaat uit vier onderdelen: luisteren, lezen, schrijven en spreken.

Deze korte en intensieve cursussen worden op verschillende niveaus gegeven. De groepen zijn klein (max. 10 personen) en de docenten spreken o.a. Pools, Nederlands en Engels. De nadruk ligt op een snelle opbouw van de taalwaardigheid, zodat de cursisten het gereedschap krijgen dat ze nodig hebben om in Nederland te integreren.

Voor de instap- en eindniveaus werken wij met NT2-programma volgens het Common European Framework. Bij een goed resultaat ontvangt iedereen aan het einde van de cursus een certificaat.

Voor meer informatie ga naar Contact met ons | Dutch in Practice

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen