Asieldier van de week: Kyra

Kyra is een poes, inmiddels gesteriliseerd en haar leeftijd wordt geschat op een jaar of 3 à 4 (+/- 2019). Ze is een vondeling, waardoor we eigenlijk niets van haar weten anders dan hoe wij haar hebben leren kennen.

Kyra was bij binnenkomst erg bang en onzeker, heeft het van begin af aan allemaal vrij gelaten over zich heen laten komen, maar lijkt inmiddels aardig op haar gemak. Ze is soms nog een tikkeltje verlegen, maar vindt het heerlijk om aangehaald te worden en aandacht te krijgen. Daar gaat ze al snel lekker languit voor liggen. Als ze je wat beter kent, komt ze je ook uit zichzelf al opzoeken en in die zin heeft ze dan ook echt al stappen gezet. In een druk gezin of huishouden zal Kyra zich voorlopig nog niet thuis voelen, ze is zelf rustig en waardeert dat ook in haar omgeving. Zo af en toe heeft ze haar gekke 5 minuten en een beetje uitgedaagd worden met een speeltje kan ze ook steeds meer waarderen, maar over het algemeen heeft lekker luieren toch de voorkeur. Dit is meestal in de buurt van of op de vensterbank. In de buitenren zien we Kyra niet heel vaak, wat ons doet vermoeden dat ze wellicht ook wel zou kunnen aarden op een appartement. Uiteraard met een veilig afgezet balkon, zodat ze toch eens een frisse neus kan halen als daar behoefte aan is.

Kyra accepteert de andere katten in haar verblijf prima, maar heeft er verder niks mee. Sterker nog, de dominantere gaat ze liever uit de weg. Hoe dat met honden zal gaan en of ze daar in het verleden omgang mee gehad heeft, weten we helaas niet…

Bent u op zoek naar een rustige en lieve poes en bereid haar net dat laatste stukje vertrouwen te geven om volledig uit haar schulp te komen? Dan kan Kyra niet wachten u te ontmoeten! Tot snel?

Tel. nr: 0167-532627
E-mail: [email protected]
Website: Dierenopvang Arduin

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen