Asieldier van de week: lieve senior Wiske

Wiske is een gecastreerde kater, geboren op 24-9-2008. Hij is in de opvang terecht gekomen, omdat zijn bazin helaas overleden is en er binnen de familie niemand mogelijkheden zag om hem op te vangen.

Heel sneu natuurlijk, van gelukkig samen zijn met z’n bazin naar ineens in onze opvang. Wiske was in het begin dan ook echt even zoekende naar waar hij nu was beland en trok zich nog makkelijk terug. Gelukkig is hij inmiddels wel op zijn gemak en steeds meer vraagt hij zelf om aandacht en vooral wanneer je wat lekkers hebt, staat hij vooraan.

Wiske is een rustige kater, hij luiert en slaapt veel, maar is af en toe nog wel te porren voor een beetje beweging. Hij is een echte binnenkat, leefde op een appartement, maar kan desondanks erg genieten van het zonnetje. Deze lieverd is bij ons dan ook regelmatig in de buitenren te vinden. Een (veilig afgezet) balkon zal hij dan ook zeker weer kunnen waarderen. Wiske is een beetje op zichzelf, niet perse heel aanhankelijk, maar kan de nodige aaitjes en kroeltjes op z’n tijd zeker waarderen. Omgang met soortgenootjes of honden heeft hij nooit gekend. Bij ons kan hij prima overweg met de andere katten, maar Wiske heeft ze liever niet al te dichtbij…

Een rustige omgeving, een warm mandje, op tijd z’n natje en droogje en zo nu en dan wat lekkers, lijkt Wiske een gelukkige kater te maken. Heeft u een fijn plek voor hem, waar hij nog een paar mooie en liefdevolle jaren mag beleven? Dan nodigt deze leuke senior u graag uit voor een kennismaking!

Omdat Wiske al behoorlijk op leeftijd is, mag hij voor een aangepast tarief geadopteerd worden. Voor meer informatie, vragen wij u telefonisch contact op te nemen.

Meer informatie:

Tel. nr: 0167-532627
E-mail: [email protected]
Website: Dierenopvang Arduin

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen