Noodkreet van Vintage Brabant

Foto: Vintage Brabant

In 2013 richtte het ondernemersstel Guido Bijl en Bianca Hubens hun duurzame verhuisbedrijf op, VOZ Groep. In 2015 kwam daar Vintage Brabant bij. Een unieke hotspot waar vintage liefhebbers sindsdien hun hart op halen en uren struinplezier beleven. In de jaren die volgden zetten zij een gerenommeerd bedrijf op, met heel veel liefde en passie.

In 2022 werd echter duidelijk dat de huidige locatie gesloopt zou gaan worden en zoiets unieks als Vintage Brabant plaats zou moeten gaan maken voor appartementen. Het stel vond nog een nieuwe locatie, waarvoor de koopovereenkomst slechts getekend diende te worden, die lag klaar. Op 7 april jl. sloeg echter het noodlot toe en kwam Guido om het leven door een noodlottig bedrijfsongeval.

Met de verkopende partij is nog gesproken over de mogelijkheid tot huren van die nieuwe locatie in Lepelstraat, maar dit heeft helaas geen resultaat opgeleverd.

Bianca is niet alleen haar man, de vader van haar kind en haar vennoot kwijt, maar ook haar bestaan wanneer niet snel een geschikte locatie gevonden kan worden. Wie denkt met haar mee? Voor de vintage winkel is bestemming detailhandel noodzakelijk. Daarnaast bediend hun verhuisbedrijf ook in opslag voor hun verhuisklanten, ook hiervoor is een nieuwe locatie nodig. Er wordt gezocht van Dordrecht tot Breda en omstreken.

Door het bedrijf te kunnen voortzetten hoopt Bianca Guido’s gedachtegoed te kunnen behouden. Om hem en wat ze hebben opgebouwd om zich heen te hebben en een toekomst op te bouwen met hun dochter. Het team en de klanten hopen dat dit prachtige concept niet verloren gaat. Helpt u mee?

De komende tijd zal Vintage Brabant leeg gaan verkopen. Wilt u Bianca een hart onder de riem steken? Buy more vintage en / of breng hen de gouden tip tot toekomst.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen