Asieldier van de week: Kater James

James is een mooie zwarte kater, inmiddels gecastreerd en zijn leeftijd is geschat op een jaar of 2 (+/- 2021). Hij is een vondeling, waar helaas niemand op gereageerd heeft als zijnde zijn baasje.

Na een ietwat verlegen begin hebben wij James inmiddels leren kennen als een vrolijke en ondernemende kater, een tikkeltje ondeugend af en toe en dan ook wel een boefje te noemen. Zo gaat hij languit op je dweil liggen of hij pakt je schoonmaakdoekje af en hij weet ook eigenlijk overal wel beweging in te krijgen. Hij is ontzettend nieuwsgierig en speels en wordt daarin ook graag uitgedaagd. James is naar iedereen even vriendelijk, laat zich graag en makkelijk aanhalen, maar vaak niet heel lang. Hij heeft een vrij korte spanningsboog wat dat betreft. Languit luieren is aan de andere kant ook erg aan hem besteed. Bovenop de krabpaal of buiten in het zonnetje, James zoekt z’n plekjes wel op. Met zijn soortgenootjes kan hij het over het algemeen prima vinden, maar een beetje dominant is hij wel en vooral de (onderdanige) katers hebben dan ook al eens een paar flinke tikken van ‘m gehad. Maar het is niet zo dat hij continu ruzie aan het zoeken is.

Hoe James met honden zal omgaan, is een vraagteken. Vermoedelijk zal hij er niet heel erg van onder de indruk zijn, maar of hij ze met rust laat…

Wanneer u op zoek bent naar wat leven in de brouwerij in de vorm van een leuke en vrolijke doerak, kunt u eigenlijk niet om James heen! Komt u snel eens kennis maken?

Meer informatie:

Tel. nr: 0167-532627
E-mail: [email protected]
Website: Dierenopvang Arduin

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen