Koopwoning van de week: Oudlandsedijk 2a Oudenbosch

Foto: Funda / Bon Makelaardij

Unieke ligging direct aan open vaarwater (de Mark/de Dintel) en aan voorzijde fraai weids uitzicht over het poldergebied!

Met aan voorzijde weids uitzicht over het poldergebied, aan achterzijde direct gelegen aan vaarwater, landelijk en op slechts ca. 3 km van het centrum van Oudenbosch gelegen, vrijstaande semi bungalow met vrijstaande garage en een riante, fraai aangelegde tuin rondom.

De woning is gelegen op een perceel van maar liefst 1.980m² eigen grond. De woning is vanaf 2006 gerenoveerd en gemoderniseerd. De tuin heeft heeft een diepte van maar liefst ca. 30m. en een breedte van ca. 37.5m. De woning heeft een uitstekende aansluiting op het Rijks wegennet en is gelegen op korte afstand van alle voorzieningen; winkels, supermarkt, lagere scholen, middelbare scholengemeenschap, sportvoorzieningen en een NS-station. De begane grond is voorzien van twee slaapkamers, badkamer, toilet een ruime living met semi-open keuken en een bijkeuken. De eerste verdieping heeft twee slaapkamers. Kortom: een heerlijke vrijstaande semi-bungalow met vrijstaande garage en een riante tuin rondom, gelegen op een werkelijk unieke, landelijke locatie, aan vaarwater met alle voorzieningen binnen handbereik!

Meer informatie: 

Bron: Funda.nl 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen