Asiel dieren van de week: Gerrit en Karel

Foto:

Gerrit (grijs)is een Nederlands dwerghangoortje, een ongecastreerde ram en wij denken dat hij nog niet heel oud is. Omdat hij vondeling is, zullen we dat helaas nooit met zekerheid kunnen zeggen.

Gerrit is een lief mannetje, rustig, maar alert en altijd in voor een aai over z’n bolletje. Echt héél aanhankelijk kun je hem niet noemen, maar dat lijkt meer onwennigheid dan dat hij het echt niet wil. Buiten de kooi huppelt hij vrolijk rond en nieuwsgierig als hij is, wordt alles dan aan een nadere inspectie onderworpen. Gerrit kan ook leuk spelen met een bal, die geluid maakt als hij ‘m rolt of gooit. De nodige verse groenten en fruit gaan er goed in en ook met snoepjes weet Gerrit prima raad…

Bent u op zoek naar wat gezelligheid in huis in de vorm van ‘gewoon een leuk konijntje’? Dan nodigt Gerrit u graag uit eens kennis te komen maken!

Gerrit 5-4-2023 – YouTube

Karel (wit-Oranje) is een dwergkonijn, vermoedelijk een kruising teddy. Hij is een ongecastreerde ram en wij denken dat hij jong volwassen is. Hij is een vondeling, waarvan het baasje zich helaas nooit heeft laten horen. Dit snappen we überhaupt nooit, maar in het geval van Karel al helemaal niet. Naast knap en grappig, is hij vooral ook een lief konijn. Hij laat zich graag aaien en kan daar dan ook zo van genieten dat hij bijna in slaap dommelt. Karel is een rustig konijn, maar heeft desondanks alles in de gaten. Wanneer je in de buurt van de kooi komt, staat hij al bij het deurtje voor zijn aaitjes of het nodige lekkers. Vooral sla vindt hij erg lekker. Buiten de kooi is hij nog wat onwennig, maar op zijn gemak snuffelend gaat hij toch op nader onderzoek.

Wanneer u op zoek bent naar een rustig en lief konijn en/of een vriendje voor uw eigen konijn, is Karel wellicht een goede match. Komt u snel eens kennis maken?

Meer informatie:

Tel. nr: 0167-532627
E-mail: [email protected]
Website: Dierenopvang Arduin

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen