Asieldier van de week: gecastreerde kater Mojo

Mojo is een gecastreerde kater, met een geschatte leeftijd van een jaar of 3 à 4 (+/- 2019). Geschat, omdat hij een vondeling is en we dus eigenlijk helemaal niets van hem weten. Er hangen dan ook nog enkele vraagtekens boven Mojo.

Zo is hij een hele flinke jongen, ongetwijfeld gekruist, maar we weten niet met welk ras. Ook is er even twijfel geweest over zijn geslacht, maar de dierenarts gaat er nu vanuit dat hij wel degelijk een gecastreerde man is, maar dat zijn penis geamputeerd is.

Onderaan de beschrijving leest u daar meer over…

Wat we in ieder geval wel zeker weten is dat Mojo een hele sociale, vriendelijke en vrolijke kat is. Rustig kun je hem dan ook niet noemen, hij is overal en staat erg graag in het middelpunt van je belangstelling. Daar doet hij flink z’n best voor en het liefst gaat dan ook alle aandacht naar hem. Mojo is dol op spelen en weet overal beweging in te krijgen. Ook vegen en dweilen is een hele uitdaging als deze grote deugniet in de buurt is, om nog maar niet te spreken over z’n ontsnappingspogingen. Regelmatig moeten we Mojo van de gang halen, omdat hij sneller uit de kamer komt dan dat wij naar binnen kunnen gaan.

De andere katten in de kamer verdraagt hij prima, maar jaloers als hij is, durft hij ze zeker een tik te geven als ze te dichtbij komen en hij de aandacht wil. Of hij omgang met honden gewend is, weten we niet, maar dat zal vermoedelijk hetzelfde scenario zijn. Een paar keer per dag gaat Mojo ook graag even buiten kijken, waar hij eventueel ook het kattenluikje voor gebruikt. Omdat hij soms tegen je aan wil springen, is hij voor de allerkleinsten onder ons misschien niet de beste match…

Kortom, een super enthousiaste en lieve kat, op zoek naar een minstens zo leuk en gezellig thuis. Gezien het feit dat hij erg ondernemend en nieuwsgierig is, denken wij niet dat dit op een appartement zal zijn. En omdat Mojo zo van aandacht houdt, verdient hij het ook niet om hele dagen alleen thuis te worden gelaten…

Dus bent u op zoek naar een sociaal en aanhankelijk huisgenootje en heeft u meer dan voldoende tijd om hem van zijn nodige knuffels te voorzien? Dan is Mojo wellicht ook op zoek naar u! Komt u snel eens kennis maken?

Meer informatie:

Tel. nr: 0167-532627
E-mail: [email protected]
Website: Dierenopvang Arduin

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen