Koopwoning van de week: Gors 12 Hoeven

Foto: Funda / MD Makelaars en Taxateurs

Op een perceel van 1780 m² aan de rand van het buitengebied tegen de bebouwde kom tref je deze vrijstaande woning met grote dubbele garage, diverse bijgebouwen en kleinvee weide met dierenverblijf. De rust, ruimte en het groene karakter in een landelijke, bosrijke omgeving bezorgen je een ongekend woongenot.

Het betreft hier een vrijstaande woning met grote dubbele garage ( ca. 100m2 ), diverse bijgebouwen en kleinvee weide met dierenverblijf. Gelegen op een ruim perceel van 1780 m². De woning heeft een inhoud van ca. 497 m³ en beschikt over dak- en muurisolatie. De woning is in de loop der jaren goed onderhouden. Verwarming geschiedt middels een HR- combiketel. Op de begane grond is vloerverwarming in de woonkamer aanwezig.

Begane grond:
Hal / entree met meterkast en vaste trapopgang naar de eerste verdieping.
Vanuit de hal kom je in de keurige woonkamer met vloerverwarming. Via een tussenportaal met toilet bereikt je de dichte woonkeuken waarin een degelijke opstelling met diverse boven- en onderkasten en geïntegreerde apparatuur.
Achterportaal met toegang tot de badkamer en de bijkeuken.
De geheel betegelde badkamer beschikt over een ligbad en vaste wastafel in badmeubel.
Aansluitend de bijkeuken met de aansluiting tbv het witgoed en standplaats van de HR CV combi installatie, bouwjaar 2020.

Eerste verdieping:
Overloop met toegang tot 3 volwaardige slaapkamers en een 4e hobby- / slaapkamer. Alle slaapkamers beschikken over een vaste kastruimte.

Tweede verdieping:
Via losse trap bereikbare bergzolder.

Tuin:
Eigen oprit voor meerdere auto’s.
De voor- / zijtuin zijn keurig aangelegd middels een gazon en borders.

De achtertuin is aangelegd door middel van bestrating, terras, gazon, diverse bijgebouwen en een (klein)vee weide met dierenverblijf (bij benadering ca. 625m²). De grote vrijstaande garage is plm. 100m2 en biedt een scala aan mogelijkheden en is voorzien van krachtstroom.

Meer informatie: 

Bron: Funda.nl 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen