Gezocht: bestuursleden voor de nieuwe Blokhut Bosschenhoofd

Foto: Gemeente Halderberge

Gemeente Halderberge zoekt betrokken inwoners die een rol willen spelen bij het oprichten van de nieuwe Blokhut in Bosschenhoofd. Het bestuur zal verschillende mensen nodig hebben. We zoeken mensen met technische of financiële kennis en organisatietalenten voor de verschillende activiteiten.

De dagelijkse gang van zaken wordt uitgevoerd door een beheerder die in dienst is van de nog op te richten stichting, waar u bestuurder van wordt.

De gemeente Halderberge vindt het belangrijk dat er leefbare dorpen en wijken zijn, waar het verenigingsleven bloeit en inwoners (jong en oud) elkaar kunnen ontmoeten. Ook in Bosschenhoofd is er grote behoefte aan een dorpshuisfunctie. De gemeente heeft, in samenwerking met de beoogde gebruikers en een extern adviesbureau, het bedrijfsplan voor de nieuwe Blokhut vormgegeven.

Een architect heeft vervolgens een schetsontwerp getekend voor de renovatie en uitbreiding van het huidige gebouw. Zo ontstaat er een aardgasvrij gebouw van circa 517m². Het wordt een gebouw met houten en beplante gevels, dat goed past in de groene buitenruimte. Tevens wordt de tuin van het dorpshuis opnieuw ingericht.

Op 15 december 2022 heeft de Raad besloten de financiële middelen beschikbaar te stellen voor de realisatie van het dorpshuis en de oprichting van de exploitatiestichting. Dit met als doel het dorpshuis in september 2023 te openen.

Gezocht: bestuursleden
Wij zoeken betrokken inwoners die een rol willen spelen bij het oprichten van de nieuwe Blokhut. Daarbij worden de bestuurders ondersteund door Drijver en Partners. Het bestuur zal verschillende mensen nodig hebben. We zoeken mensen met technische of financiële kennis en organisatietalenten voor de verschillende activiteiten. De dagelijkse gang van zaken wordt uitgevoerd door een beheerder die in dienst is van de nog op te richten stichting, waar u bestuurder van wordt.

Bent of kent u iemand:

  • die maatschappelijk betrokken is en affiniteit heeft met het Bosschenhoofdse verenigingsleven?
  • met de drive, het enthousiasme en ondernemend vermogen om de nieuwe lokale organisatie op te bouwen en zo het verenigingsleven in Bosschenhoofd te laten bloeien?

Reageer dan voor 17 februari 2023 per e-mail naar [email protected].

Vragen?
Meer inhoudelijke vragen over de functie? Dan kunt u contact opnemen met Ricardo Dorst. Hij is bereikbaar via telefoonnummer 06-24280398.

Bron: Gemeente Halderberge

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen