De Vliegende Hollander: de nieuwste escaperoom in Zevenbergen

Foto:

Zevenbergen is een escaperoom rijker. Na maandenlang bouwen en voorbereidingen treffen, hebben twee jonge ondernemers eindelijk de deuren geopend van hun eerste escaperoom. Hierin reis je terug naar 1678: de tijd van de Vliegende Hollander!

Het is de eerste escaperoom die deze twee jonge mannen samen hebben gebouwd. Maar de wens om een escaperoom te bouwen komt niet uit het niets. Beiden werkten al een tijd als freelancers bij andere escape rooms. Zo ontstond dan ook de liefde voor dit spannende spel genre en de droom om ooit een eigen escape room op te starten.

Met de jarenlange ervaring die ze hebben opgedaan en hun gezamenlijke passie voor geschiedenis, techniek en verhaal, vonden ze het tijd om samen die droom waar te maken. En nu is het zover: je kunt terecht bij Escape Unlimited om hun eerste kamer te ervaren.

Op zoek naar het goud

Wanneer je deze escaperoom betreedt, waan je je meteen in hele andere wereld. Het is de tijd van de Vliegende Hollander en er zijn verdenkingen dat de penningmeester goederen en goud heeft verduisterd. Het is aan jou de taak om aan de hand van unieke puzzels het goud zo snel mogelijk terug te vinden.

Maar geen zorgen, je staat er niet helemaal alleen voor. Zodra je de kamer verkent wordt je namelijk meteen begroet door een praatgrage papegaai genaamd Patchy! Aan deze papegaai kun je jouw vragen stellen als je vastloopt. Hierbij wordt niet beloofd dat hij ook altijd nuttige antwoorden zal geven.

Speel nu de escaperoom

Ben jij ook benieuwd geworden naar het Vliegende Hollander avontuur? Beleef deze escape room dan nu bij Escape Unlimited. Reserveren kan via hun website: escapeunlimited.nl of telefonisch +316 43 77 40 07 . De escaperoom is eenvoudig bereikbaar vanaf Breda of Etten-Leur en bevindt zich op bedrijventerrein ‘de Koekoek’, dichtbij de snelweg.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen