Koopwoning van de week: Scheldelaan 23 Hoeven

Foto: Funda / MD Makelaars en Taxateurs

Toekomstgericht wonen met een slaapkamer en badkamer op de begane grond, maar wel met een ruime tuin? Deze unieke kans wordt geboden aan de Scheldelaan 23. Deze semibungalow is gelegen op een gewilde woonlocatie op loopafstand van het centrum van Hoeven.

Deze (opknap)woning heeft een woonoppervlakte van ca. 120 m² en biedt dus de mogelijkheid om gelijkvloers te wonen! Wil jij alle mogelijkheden van deze woning bekijken? Kom dan eens langs voor een bezichtiging.

Begane grond:
De overdekte entree geeft toegang tot de hal van de woning. Vanuit de hal kom je in de slaapkamer, badkamer, 2 toiletruimtes, open woonkeuken en doorzon-woonkamer. Vanuit de keuken is er toegang tot een achterportaal, waarna je de toegang hebt tot de achtertuin en een extra (slaap-)kamer.

1e verdieping:
Deze verdieping is ingedeeld met een overloop en 2 slaapkamers. Op de overloop bevindt zich een vaste kast met de opstelling van de CV ketel. Een van de slaapkamers is voorzien van een dakkapel.

Buiten:
De tuin is rondom de woning gelegen, hier woon je dus echt vrijstaand. Zo heb je de beschikking over 2 opritten en ruime garage van ca. 60 m². De tuin, met voldoende privacy, biedt volop mogelijkheden.

Meer informatie: 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen