Koopwoning van de week: Hermelijnlaan 11 Oudenbosch

Foto: Funda / Van Meer Makelaars B.V.

Een verrassend grote vrijstaande semi bungalow met garage en vrij gelegen tuin rondom op een perceel van 642 m². De woning ligt aan de rand van het dorp in een een kleinschalige bungalowwijk, met vrij uitzicht over de landerijen. Voorzieningen als winkels en sportaccommodaties zijn in de buurt aanwezig. Ook bos en recreatiepark Pagnevaart ligt op fietsafstand. De woning is luxe ingericht en afgewerkt op een bijzonder smaakvolle wijze.

Begane grond

Entree, hal waarin de meterkast, betegeld toilet met fonteintje, de trap naar de verdieping en toegang tot de woonvertrekken en slaap- en badkamer op de begane grond.

De woonkamer is van het type doorzon, een heerlijke lichte ruimte met veel raampartijen en een strakke schouw met een gashaard. In de woonkamer is voldoende ruimte voor twee zithoeken.

De keuken is met recht een woonkeuken te noemen. De inrichting is compleet met afzuigkap, kookplaat en vaatwasser. In een aparte kastenwand zijn koelkast, vriezer en de oven gesitueerd. Verder is hier veel bergruimte, ook in de trapkast. De schuifpui geeft toegang tot terras en tuin. De foto’s spreken hier voor zich.

De bijkeuken is aansluitend aan de keuken, een praktische ruimte. Hier een aanrechtblok en aansluitingen voor de wasapparatuur. Verder een achterdeur en een deur naar de garage.

De ouderslaapkamer, bereikbaar vanuit de hal is een grote slaapkamer met kastenwand.

De badkamer is groot en luxe en is voorzien van een mooie inloopdouche en een dubbele wastafel in een meubel. Het tweede toilet is keurig uit het zicht geplaatst.

De keuken en de badkamer hebben vloerverwarming als hoofdverwarming.

Verdieping

De overloop is groot, voorzien van een dakvenster en veel kastruimte in de schuine kanten. Een ideale plek voor een werk- of studeerplek. Of een tweede badkamer.
Op deze verdieping twee grote slaapkamers. Eén slaapkamer is voorzien van een dubbele wastafel in een meubel.

Tuin

De tuin is mooi en sfeervol aangelegd met groene hagen, plantenborders, gazon en terrassen. Grenzend aan de keuken een terras met zonnescherm om buiten te kunnen eten. Verder nog een terras aangelegd met sierbestrating, zodat er altijd in of uit de zon gezeten kan worden.
De oprit van de woning bevindt zich aan de zijkant. Hier is plek voor meerdere auto`s.

Meer informatie: 

Bron: Funda.nl

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen