Asieldier van de week: Lizzy

Lizzy is een gesteriliseerde poes, geboren op 15-4-2014. Haar baasje is onverwacht overleden en in de familie kon er verder helaas niemand de zorg overnemen, waardoor ze dus in de opvang terecht is gekomen.

Lizzy is een rustige en aanhankelijke poes, maar wel wanneer ze op haar gemak is. Aanhalen vindt ze fijn, ze komt ook zelf om aandacht vragen, maar genoeg is ook weer genoeg. Om die reden plaatsen we Lizzy dan ook liever niet bij kleine kindjes. Af en toe is er een speels momentje, zeker wanneer ze wat uitgedaagd wordt met bijvoorbeeld een hengeltje, maar over het algemeen zijn de wilde haren er wel vanaf bij Lizzy.

Hoewel we haar bij ons nog nooit in de buitenren hebben gezien, was ze bij haar baasje wel gewend om met regelmaat eens naar buiten te gaan. Ze ligt overigens wel altijd bij de deur of bij het raam. Wij merken bij ons dat de aanwezigheid van andere katten Lizzy wat ‘grumpy’ maakt en ze deinst er dan ook absoluut niet voor terug ze af en toe een tik te geven. Hoewel ze geen omgang met honden gewend is, denken we dat het daar niet veel anders mee zal gaan…

Kortom, totaal niet op haar plek in de opvang en dus enorm toe aan een verhuizing! Heeft u een fijn plek voor lieve Lizzy, rustig en zonder andere huisdieren, waar ze op haar gemak mag wennen en weer lekker onbezorgd door het leven kan gaan? Dan nodigt ze u graag uit voor een kennismaking!

Meer informatie:

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen