Asieldier van de week: Katja

Foto: DOC Arduin

Katja is een Jack Russel teefje, geboren op 2-4-2011. Omdat haar baasje plotseling overleden is en er binnen de familie geen mogelijkheden waren om haar op te vangen, is ze in de opvang terecht gekomen. Daardoor weten we eigenlijk helemaal niks van Katja, anders dan hoe wij haar hier meemaken.

Vrolijk, vriendelijk en enthousiast zijn in ieder geval al een paar woorden die haar goed omschrijven. Ze heeft graag aandacht en zoekt dat ook veelvuldig, hoe meer hoe liever. Katja mag dan op papier al een dame op leeftijd zijn, zo voelt ze zich absoluut nog niet. Een (niet te grote) wandeling slaat ze dan ook niet snel over en af en toe achter een balletje aanrennen is stiekem ook nog erg vermakelijk. Hoe het in huis is weten we dus helaas niet, maar we gaan ervanuit dat als Katja eenmaal haar eigen plekje gevonden heeft en gesetteld is, ze best eventjes alleen kan blijven.

Zindelijk is ze ook en voor zover het indruk maakt, laat ze zich ook zeker even horen als er iemand aan de deur staat of bij een andere ‘afwijkende’ situatie. Ze is nog erg alert. In omgang met katten heeft ze voor zover bekend geen ervaring, met soortgenootjes gaat dit op zich prima. Aan een druk huishouden is ze niet gewend, haar baasje was alleen en al op leeftijd. De nodige lekkere verwennerij gaat er prima in bij deze lieve dame en ze kan ook echt niet zonder de nodige kroeltjes en knuffels…

Heeft u een fijn thuis voor Katja, waar ze nog een paar hele mooie, maar vooral liefdevolle jaren tegemoet mag gaan? Dan kan ze niet wachten u te ontmoeten! Komt u snel eens kennismaken?

Omdat Katja al een dametje op leeftijd is, mag zij voor een aangepast tarief geadopteerd worden. Voor meer informatie, verzoeken wij u telefonisch contact op te nemen.

Asiel (dierenopvangarduin.nl)

Tel. nr: 0167-532627
E-mail: [email protected]
Website: Dierenopvang Arduin

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen