Halderbergs slotdebat 15 maart 2022

Foto: PixaBay

Op woensdag 16 maart vinden er gemeenteraadsverkiezingen plaats in bijna heel Nederland, zo ook in Halderberge. Voorafgaand aan de verkiezingen vindt op dinsdag 15 maart een Halderbergs slotdebat plaats.

De lijsttrekkers van de zes deelnemende partijen gaan tijdens die avond met elkaar in debat over een aantal belangrijke onderwerpen voor Halderberge. De avond vindt plaats in sporthal De Beuk en start om 19.30 uur. Iedereen is welkom. Het debat kan ook gevolgd worden via een livestream op de Facebook pagina van de gemeente Halderberge.

De zes deelnemende partijen aan het debat en de verkiezingen zijn: VVD, Lokaal Halderberge, CDA, WOS, D66 en PvdA/GroenLinks. Tijdens het Halderbergs verkiezingsdebat gaan de partijen met elkaar debatteren over onder andere de volgende onderwerpen: verkeer en mobiliteit, woningbouw, economie en werkgelegenheid, sociaal domein en sport en cultuur. Dit debat kan worden gevolgd via een livestream op de Facebook pagina van de gemeente Halderberge.

Naast het Halderbergs verkiezingsdebat vindt er nog een plaats. Op donderdag 10 maart organiseert het Ministerie van Eten en Drinken samen met ONS West-Brabant in Oud Gastel een debat in de vorm van een politiek diner. Dit debat wordt live uitgezonden via streekomroep Ons West-Brabant en start om 18.30 uur. Het is ook te volgen via Youtube.
Bron: Gemeente Halderberge
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen